Marmot Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Mi też do gustu nie przypadł. Jakoś nie kręci mnie żartowanie z religii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Flaque wypalasz się omg. Naje.ałeś wszystkiego za dużo w jednym miejscu, w dodatku to nie jest śmieszne :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 29 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 To nie ja, to Staś :I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 jestem ateistą i katolikiem z wychowaniaWieloklasowcy mają przesrane. (czas znowu zagrać w Baldura ._.) najlepszy tekst w całej galerii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Mnie tylko rozbroiła ostatnia część tego komiksu, a raczej wygląd. Jestem katolikiem, więc mi też nie przypadł zbytnio do gustu. Może gdyby nie przeklinał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 jestem ateistą i katolikiem z wychowaniaWieloklasowcy mają przesrane. (czas znowu zagrać w Baldura ._.) najlepszy tekst w całej galerii powiedz co ty chcesz... Jestem ateistą chodź rodzina próbowała mnie wychować na katolika... Tak to ciężko zrozumieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Wieloklasowcy mają przesrane. (czas znowu zagrać w Baldura ._.) najlepszy tekst w całej galerii powiedz co ty chcesz... Jestem ateistą chodź rodzina próbowała mnie wychować na katolika... Tak to ciężko zrozumieć? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 powiedz co ty chcesz... Jestem ateistą chodź rodzina próbowała mnie wychować na katolika... Tak to ciężko zrozumieć?niczego nie chce, po prostu rozjebało mnie określenie 'wieloklasowiec' w stosunku do 'jestem ateistą i katolikiem z wychowania' :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Co wy gadacie, ten komiks, co flaczek zapodał wymiata! imho ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Jest nawalone za dużo średnio-śmiesznych rzeczy przez co całość staje się po prostu głupia? Wdg mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Nazi-communist, czyli prawdziwy dwuklasowiec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Kto dotarł do końca, bonus: http://pl.youtube.com/watch?v=Gi2CfuqcUGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 <Adster> ten komiks jest tak durny <Adster> ze nawet nie nadawalby sie na 4chana :u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 http://i36.tinypic.com/2hdbm11.jpg ja sie nie poddam, mam nadzieje ze wam przypadnie do gustu, moje skojazenie w tesco gdy szukalem jeansow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Ale... ale... co tam jest? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 A mówiłem ci tyle razy, S to nie znaczy super !; / I tak w ogóle to co ma N do Gay? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Co do spodni: http://images.google.pl/images?hl=pl&c...sa=N&tab=wi Ale ja jestem mądry. A Poxi nie wie, że prawdziwy facet rozróżnia tylko jeans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 http://i36.tinypic.com/2hdbm11.jpg ja sie nie poddam, mam nadzieje ze wam przypadnie do gustu, moje skojazenie w tesco gdy szukalem jeansow To jest tak głupie, że mogło by wywołać zawał jelita u Benedykta XVI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Part 2 drugiego komiksu stąd: https://forum.gmclan.org/index.php?s=&s...st&p=202299 . Tym razem rysowany na lekcji chemii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Stasiu byles bardzo blisko tu chodzilo ooo tumm tum tum!!!!: http://images.google.com/images?client=fir...3%B3w&gbv=2 :) sa straight jeans round jeans, a widzialem same straight i tak mi sie skojazylo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 smile.gif sa straight jeans round jeans, a widzialem same straight i tak mi sie skojazylo smile.gif no, i? dlaczego niby zrobiłeś o tym komiks :u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 jako, że jestem Amerykaninem i murzynem z wychowania to ten komiks mi nie przypasił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 ehh, wy to molo kapujacy jestescie, na czlowieka ktory lubi kobiety mowi sie ze jest straight, no i sa straight jeansy, a mi sie skojazylo ze na swiecie sa ludzie jak TuxMan (no offence) wiec zrobilem ten oto kkomiks!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 ehh, wy to molo kapujacy jestescie, na czlowieka ktory lubi kobiety mowi sie ze jest straight, no i sa straight jeansy, a mi sie skojazylo ze na swiecie sa ludzie jak TuxMan (no offence) wiec zrobilem ten oto kkomiks!!! no, i? Co z tego =o Wymyśliłeś takie powiązania że nawet drzewo genealogiczne Mody na Sukces jest prostsze. Poza tym na komiksie widać jakieś bazgroły same, a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 ehh, jakby ktokolwiek twoje komiksy polapal, to by bylo git... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 A chcesz bana? :) Ok to był żart jak coś, bo zara będą sie czepiać że strasze userów =o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 jako, że jestem Amerykaninem i murzynem z wychowania to ten komiks mi nie przypasił... to, że kretynem i ślepą mendą to też ci nie pasi ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi