Nobody Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 :) Może zrób coś z reklamami z rybką? ( "Give me some fish" ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Give me some fish musze sobie to ściągnąć i nagrać na mp3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 20 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 http://jujork.wrzuta.pl/audio/6SVKBBmNCb/give_me_some_fish http://pl.youtube.com/watch?v=isHPzLZygCQ&...feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=SRqK0GPiW_k&...feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=AoXtvwfp6fI&...feature=related WUTEEF?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 A teraz trochę absurdalnych komiksów od Marmota, narysowane na lekcji religii. Jak się nie umiecie odczytać, to nie narzekać ;[ . No i to moje pierwsze komiksy tutaj, więc trochę wyrozumiałości plax xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Pierwszy komiks... wyjmowalna głowa... O CO CHODZI?! ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Żebym to ja wiedział? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Ale w sensie, jak ten człowieczek stoi w drugim kadrze? Nie potrafię tego sobie wyobrazić ; o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 drugi zdecydowanie zabawniejszy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Flaque to ty nie jesteś, Marmot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Uuuu, widzę, że ktoś tu ma za duże mniemanie o sobie =) Flaque :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Pierwszy miał być z założenia tak głupi, że aż fajny, a drugi to brak pomysłu i takie coś się wymyśliło ;p . I tak, Flaque to nie jestem ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Hamlet Naukowiec Flaque to ja nie jestem. sad face. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Staś to ty nie jesteś, Flaque. ... Mina asystenta naukowca w ostatnim kadrze genialna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Tak, ostatnia klatka komiksu pt. "Naukowiec" rox :DDD słuchajcie brukstacji ! ehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Naukowiec wymiata ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Naukowiec rzondzi (r-z-ą-dz-i .rządzi) XD Gitar Hiro XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Naukowiec rzondzi (r-z-ą-dz-i .rządzi) XD Gitar Hiro XD XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD won. Osobiście uważam iż hamlet lepszy :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieflaque Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 nie śmieszne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Cześć harv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 wedlog mnie to yoho... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 SATURDAY MORNING FEVER. Dzisiaj wyciskacze łez. Szynka Okultyzm Dyplomacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 hah :D dwa ostatnie były spoko :D pomyśl o zrobieniu czegoś w stylu smalcu jak dziadziokleo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Jestem za głupi ,bo nie wiem ,o co chodzi z tym szatanem (chyba) .Zdanie retoryczne to było . Szynka jest najlepsza XD Nie wiem czemu XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Jestem za głupi ,bo nie wiem ,o co chodzi z tym szatanem (chyba) .Zdanie retoryczne to było . Szynka jest najlepsza XD Nie wiem czemu XD Boś dewiant XDDDDDD Co za przepiękna romantyczna historia z szynką ;.( A dwa następne olollololol :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 2 obrazki które narysowałem na macie xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Pierwszy to spalona wersja kawału ("mamo mamo, mam trzustkę/szóstkę"), drugi taki..... mhroczniasty. Btw, rak wygląda jak koza ; O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Pan Joda mówi wam Dzień Dobry :) :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Małpujesz wąsaty styl od Pana Japanstache. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Japońskie wąsy potrafi tylko Nintendo podrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi