Mistyk Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Gryźć Szyję SUPER JĘZYK do lizania szyj http://www.itreviews.co.uk/graphics/normal/games/g144.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Moją podnieca szyja i uszka ;> i pępek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 szyja to neizawodny sposób na każdą laske. uszy też ale nie w takim stopniu, no i uszy można lekko przygryźć jak kur**ca bierze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Ej to jest galeria treści, plz gtfo: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=10944 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 kurde yoda nie czaje 3/4 skrótów którymi sypiesz. gtfo? nie kazdy tu gra w wowa heh fhy tm gm flabmf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 nie kazdy tu gra w wowa heh fhy tm gm flabmf A co mają te skróty do WoWa ;o No dobra ale nieważne, chodziło o to żebyście przestali tu offtopować ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 kurde yoda nie czaje 3/4 skrótów którymi sypiesz. gtfo? nie kazdy tu gra w wowa heh fhy tm gm flabmf co ten skrót ma do wow'a? btw. http://4chan.org gtf0 - get the fuck out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 gtf0 - get the fuck out A nie get the fuck off? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Z tego co wiem to gtfo zanczy "wypie****aj" wiec prawidlowe bedzie raczej wyrazenie podane przez Yoha ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 A co mają te skróty do WoWa ;o tylko gracze z tibii wowa i innych hardcorów umią poprawnie i płynnie odczytywać ten slang ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 tylko gracze z tibii wowa i innych hardcorów umią poprawnie i płynnie odczytywać ten slang smile2.gif senom. tez. ale to sie nie wzielo z zadnej gry mmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Almory tesh! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 TESH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 kaara te kit ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Bo większość zdeterminowanych tibijczyków* ucieka do WoWa i GW :P *czytaj: Piszczeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Bo większość zdeterminowanych tibijczyków* ucieka do WoWa i GW tongue2.gif Nie. Gdyby tak było dawno bym nie grał już w WoW'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Nie. Gdyby tak było dawno bym nie grał już w WoW'a. no wlasne u fuCk1ng n0085 I normalny is!!! Zamknac japy i dawac parce boty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 oto po krótce jak wygląda moja gra w ping-ponga w szkole ;o https://gmclan.org/uploader/2321/tenis_stolowy_p.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 oto po krótce jak wygląda moja gra w ping-ponga w szkole ;o https://gmclan.org/uploader/2321/tenis_stolowy_p.png Jedyny tekst jaki mnie rozwalił to "Penis stołowy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 https://gmclan.org/uploader/2321/tenis_stolowy_p.png wyglada jak witrarz na oknie w kosciele :\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Jedyny tekst jaki mnie rozwalił to "Penis stołowy". nom mniej tu humoru no ale w sumie tak jest na serio u mnie ;p to jest raczej taka historyjka z zycia wzieta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Ja bym coś nabazgrał, ale nie chce mi się rysować w paincie, zrobię na papierku i zeskanuję :P Nabazgrałem, drivery muszę zainstalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Ja umiem narysować te płyty drukowane (czy jakoś tak) do pacmana ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Co hm? Za cholerę nie wiem co jest na tych rysunkach. Ok juz wiem, ale nadal nie wiem o co chodzi w komiksie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 @Yoda: nie wiesz o co chodzi, bo jest już późno i powinieneś iść spać ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Hm... 0_0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 @UP:Że niby tak. Yoda: Nie dziwie się, bo komiks dla określonej grupy ludzi ;x. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 @UP:Że niby tak. Yoda: Nie dziwie się, bo komiks dla określonej grupy ludzi ;x. Dla pr0 :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi