m@rcixxx Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Masz szczęście, że mam 90% warnów, o! Hyhy mógłbyś co najwyżej trochę poprzeklinać bo to ci tylko dobrze wychodzi o!!!!!!!1 Reasumując jesteś dobry tylko w gębie, prawdziwe kozaki się tak nie wychylają o!1!!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Hyhy mógłbyś co najwyżej trochę poprzeklinać bo to ci tylko dobrze wychodzi o!!!!!!!1 Reasumując jesteś dobry tylko w gębie, prawdziwe kozaki się tak nie wychylają o!1!!!1 taki mój fach! :P nie podoba się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 taki mój fach! :P nie podoba się? Co jak co ale ja jeszcze nie widziałem gościa, który po mojej ciupance jeszcze sam se dojeżdża ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Przecież nie będę płakał, że ktoś mnie bluzga ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Zamknijcie mordy :s Trailer gry, którą właśnie zacząłem robić =d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 z czyms mi sie kojazy to "comng soon ahihihi" tyko nie mam pojecia z czym, ten tekst mnie powalil :D:D:D:IksDe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 3 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 @ morrowind 1. hahaha zal 2. idz se 3.chetnie i co? a Ty lx na swoja sygne 4.boś buc 5. halp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Flaque: dobre to z kooperacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Skończę tą rozmowę bo jestem mądrzejszy i napewno skończyłaby się warnem a, i taki mały life hint dla ciebie: Nie nadużywaj słowa 'żal' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Flaque: Dobre :D tylko kooperacja mi jakoś nie podeszła :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Jak Trenchwars też będzie mieć taką grafikę, to się nie mogę doczekać tej gry ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakeThis Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Głowa mnie swędzi. Mnie natomiast klawiatura, żeby dać warna. Borek Dałem bloka na 7 dni. I warna. Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 @Morrowind: padłem! żal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Japierdole joho, na serio nie masz kumpli w realu że za wszelką cenę próbujesz pojechać komuś na forum? Geez, dorośnij, on po prostu powiedział, że nie rozumie komiksów Yody, a ty go bronisz jakbyś był jego loverem. ŻEL Wulgaryzmy. WARN ΨΧΞ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Idealnie powiedziane:] Thx Flaque Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 dorośnij, on po prostu powiedział, że nie rozumie komiksów Yody Raczej powiedział, że są gówniane bo nie rozumiał, ale ok - skończcie te głupią dyskusję: Morowind jak nie lubisz takiego humoru/nie rozumiesz komiksów to nie musisz się tu udzielać. Yoho cicho już być i nie żaluj ciągle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 : D zal jak na mnie pojechali. @Flaque: Nie chodzi o komiksy ja przekazałem mu w moim pierwszym poscie dokladnie to co powiedzial Yoda, zeby jak nie kuma komiksow sie nie udzielał. Ale to on potem wyjechał z jakims gownem. Wogole to gtfo rób komiksy @Morrowid: żal. napiszesz kiedys posta powyzej 3 linijek? @Yoda: hhh! niemozliwe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Skończcie z tym, że nie wiem o co chodzi, bo najpierw zawsze patrze na galerię treści a potem śmieszne sytuacje itp. Potem dopiero znalazłem ten post z minusem "|". Aaaa z resztą, zawsze znajdzie sie ktoś kto się przyczepi do czegokolwiek. @Yoho 1 2 3 4 5 widzisz? nawet więcej niż 5 więc zacytuje tekst z twoich warnów: Musi wtrącać nosa nie tam gdzie trzeba jak zwykle nie mając racji [no może teraz ma rację]. Nie baw się w ważniaka ze smerfów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 4 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Musi wtrącać nosa nie tam gdzie trzeba jak zwykle nie mając racji [no może teraz ma rację]. Nie baw się w ważniaka ze smerfów. No wlasnie a ty nie masz racji bucu. I wtrancasz sie i ciagle odpisujesz glupie posty na komiksy bo chcesz zaistnieć w Valhalli :G GTFO od moich warnów dostałem je za to, że sie nie zgadzałem z adminem. Jak chcesz cos odpowiedziec to pisz do mnie na pw. koniec z tym spamem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Hail yoho, nie użył słowa żal!!! teraz żuć ćpanie i się staniesz normalnym człowiekiem :| warny nie dostaje się dlatego ze się nie podobasz adminowi, tylko za łamanie regulaminu, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Klejuchu, zostaw uwagi dla siebie dobrze? Szukasz pokemonów z którymi możesz się powyzywać? szukaj w chipsach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 hahah w chipsach :D mocne pieter,mocne ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Hail yoho, nie użył słowa żal!!! teraz żuć ćpanie i się staniesz normalnym człowiekiem :| warny nie dostaje się dlatego ze się nie podobasz adminowi, tylko za łamanie regulaminu, o! zgadzać =/= podobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Miałem robić sajt, gdzie wrzucałbym komiksy i tam spamował, ale nikt mi nie chce pomóc ; / Ten pasek miałem przetrzymywać do powstania strony, no ale same dupki na liście ; [ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 hmh! nawet dobre! ;p rób więcej i śmieszniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 nie kapowaty jestem :( nie kapuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Świetne ;d . Co do stronki, może wal do Firemarka, on kiedyś pisał skrypt na stronę komiksu Loldat, to może by Ci pomógł xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Czarny humor^^ dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 mocna jest scena jak to dziecko takie skulone :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 W związku z tym, że jutro 14 października i ma nas odwiedzić Federacja Światła, postanowiłem zrobić dla nich komiks z kilkoma radami =/ TRZYCZĘŚCIOWY, UWAGA! :0 Odcinek 1 Odcinek 2 Odcinek 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi