Pieter Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 wtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 taaa, ujechałaby Cie taka to byś mi racje przyznał :x taaa, ujechałaby Cie taka to byś mi racje przyznał tak marmot zgadłeś to mój typ! brawo! +5 respekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 WTF harvester. Co to za syf na rapidshare ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 moar moar moar http://rapidshare.com/files/133830017/kruuffka.exe.html roflmaol0al pobieracie, otwieracie i spaja to sie nazywa "krowi placek" Daj to na SpeedyShare albo uploader GMC, bo u mnie nie działa RapidShare (wywala, że moje IP ściąga dane z Rapida, chociaż nic nie pobieram teraz z RapidShare'a :/) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 to odczekaj trochę i sobie ściągniesz, nic nie ma na szybko ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 to odczekaj trochę i sobie ściągniesz, nic nie ma na szybko ;O Kurde, tak jest od zawsze. Nic nie ściągam, a tak samo. Nawet po reinstalce Winshita :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 A jesteś w jakiejś sieci? Masz Router? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Sprobuj z innej przegladarki, ja jak z rapida nie moge sciagnac (uzywam ff) to wchodze na ten adres przez IE i mi dziala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Pewnie jest w jakiejś sieci, u mnie jest tak, że połowa wsi ma takie samo ip, bo są w sieci :) Ja jestem lepszy bo mam neostradę l0al. Harvester nubku, co zrobiłeś z laserem? (jak komuś nie działa rapid, albo nie chce mu sięczekać. http://www.speedyshare.com/323382536.html) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Kurde, tak jest od zawsze. Nic nie ściągam, a tak samo. Nawet po reinstalce Winshita :blink: To pewnie jedynym wyjsciem jest instalacja Linuxa aby wszystko poszlo cacy .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 To pewnie jedynym wyjsciem jest instalacja Linuxa aby wszystko poszlo cacy .. Nawet na Linuxie nie działa (Ubuntu i inne distro) :/ @Flaque: Thx :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Flaque: laser mi nie wyszedł :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 TuxMan, jaki masz internet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 TuxMan, jaki masz internet? Wi-Fi (Czyt. bezprzewodowy, karta sieciowa w kompie) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Pytam o dostawcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 @up a on wie co to? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 pewnie zaraz tuxman napisze nazwisko gościa, który dostarczył mu go ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 pewnie zaraz tuxman napisze nazwisko gościa, który dostarczył mu go ;F Nie sądzę. Pewnie będzie go szukać przez google. A to mu trochę zajmie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Pytam o dostawcę. Interplanet :P (nie ma strony w necie, bo to jest siec osiedlowa :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 No, tak jak mówiłem :) Nie możesz ściągać z rapidshare, bo należysz do osiedlowej sieci, gdzie wszyscy mają to samo ip ;U http://img337.imageshack.us/img337/3930/krolpc4.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Jak zwykłe: ROFLMAOMAOMAOL0ALLOLXDROFLMAO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Harv liże mi dupę, bierzcie go. :) :) :( :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Chłopakom dupy nie liże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 a obojniakom już tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Chłopakom dupy nie liże ja nawet laskom dupy nie liże. odrobine godności panowie, laska ma wiele czesci ciala ktore lize sie przyjemniej ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 cipa? suty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 cipa? suty? co tam... rece, usta rox : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 szyja! no i suty też, ale szyja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 włosy? paznokcie? ucho środkowe? nos? OCZY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 włosy? paznokcie? ucho środkowe? nos? OCZY? Są tacy, którzy i to liżą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi