Ludzix Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ale z was ciotki XD Flaga niestety za mało realistycznie łopocze, nie chciałbym nosić takiej peleryny ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 metoda prób i błędów roxx wcale nie roxx! właśnie przez to mam z matmy tylko piątki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Dlaczego w nowej wersji wgrałeś gratis trojana? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 To przez UPX. Czasami jest identyfikowany jako wirus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 PsichiX, zauploaduj jeszcze raz. AV nie pozwala mi tego otworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 AV nie pozwala mi tego otworzyć. Dokładnie u mnie tak samo ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ja mam avasta i wszystko gra :) Edit 300 post <jupi> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 597MHz, 384MB RAM. 14FPS Max ;p No ale powiem że efekt wygląda ciekawie. Ciekawe jakby to wyglądało przy innym wietrze itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Bardzo fajnie wyglądałyby dzięki temu Top-Downowe pelerynki ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 programy antywirusowe mowia wam co mozecie otworzyc a co nie? Zal jak **** :lol: Psyhix, da sie cos zrobic z ta rozciagalnoscia? Zmniejsza ja! :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Ogólnie PsychiX miałeś wrzucić powstanie wszechświata i fizyke 3d a tu "tylko" flaga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Mialem to dac, ale najpierw chcialem przekazac do testow i wylapania bledow system materialu. Na tamte 'bajery' troche poczekacie. A tu jednak nie wina wiatru, a tego, ze flaga jest w 2d - zupelnie jakbyscie polozyli material na plaskiej powierzchni i falowali nim. wystarczy uwzglednic trzeci wymiar i powinno falowac lepiej. A rozciagliwosc to sie da zmniejszyc - wystarczy dostosowac wlasciwosci materialu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi