Juliusz Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Autorzy: Programowanie:Ja. Fabuła: Ja. Grafika: Ja. Muzyka: Ja. Na wyrost wydaje mi się stwierdzenie, że muzyka jest Twoją robotą. Nie mów, że skomponowałeś utwór Paranoid, zespołu Black Sabbath, bo przecież ta piosenka jest użyta w Twojej grze. A to, że ją tam komputerowo przerobiłeś to nie znaczy, że muzyka jest Twoim dziełem. Może się czepiam, ale sugerowałbym to poprawić. Poza tym... czy Paranoid pasuje do tematyki wojennej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiaż Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Ja też robię swą pierwszą grę ( pac man : apokalipsa ) i w porównaniu do niej to jest dziadostwo. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Ja też robię swą pierwszą grę ( pac man : apokalipsa ) i w porównaniu do niej to jest dziadostwo. 2/5 Nie ma to jak wrodzona skromność :) Czekamy na Najazd 3!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Hey Hey, Hurray! Czekamy na Najazd! To chyba najbardziej realistyczna symulacja pola walki jaką wymyślono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 No, gra na więcej niż 1 nie zasługuje. Po pierwsze nie ma żadnej roślinności, po drugie wrogowie pojawiają się na mapie znikąd i po trzecie nie wiem czy to są czołgi czy cegły z niemiecką flagą. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XivroX Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 ta gra to prawdziwa sztuka! Przecież gry nie ocenia się po grywalności, grafice i muzyce lecz po chęciach (trochę kłamię, ale co tam :jezor:)! I teraz zastanówcie się: czy wy potrafilibyście zmusić aż SIEDEM osób do współpracy nad tak żałosną grą(przepraszam :rolleyes: ). Wszyscy czekamy na drugą część, tym razem (teraz na poważnie) weź się porządnie do roboty, bo wykorzystanie skryptów innych osób to nie gra... Ja też mogę ci pomóc (chociaż pewnie czasu nie bede miał), ale ci pomogę (oczywiście jeżeli sam też coś zrobisz) Na razie ta gra zasługuje na 1/5 :death: (założę się, że DWÓJKA pobije wszystkie inne gry na całym GMCLANIE! ot co! Edit: Już wiem! On robił przykład dla początkujących Gmclanowiczów! To prawda? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Druga już dawno wyszła, teraz czekamy na 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 założę się, że DWÓJKA pobije wszystkie inne gry na całym GMCLANIE! ot co! HAHA chyba nie znasz myśliwego dwójka wyszła zdaje się w wakacje ale nie pobiła Almory :thumbsup:(Ale może 3 pobije). Poza tym kto odświeżył temat?? Przez takiego jednego warna dostałem i nie mogę go stracić. Ale tamten był gorszy bo odświeżył go po dwóch latach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Mój osobisty faworyt na Gmclanie. O. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Listopada 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Temat odświeżył Juliusz. My chcemy Najazd 3! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 4 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 Brawo! Nikt nie zauważył z którego miesiąca jest ten temat. GZ :) A i tak ogólnie gierka denna..1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi