Matthew Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Mój irytujący komp wciąż się psuje! Dzisiaj ma kaprys i nie chce odczytywać stacji dysków, jednak działa ona, bo się wysuwa. Do tego pojawił się nowy nieznany dysk D:, fajnie, tylko, że w nocy nie lunatykowałem i nic nie podłączałem. Help! I nie piszcie, żebym kupił nowego kompa, bo będę miał nowego dopiero na lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zainstalowałeś sterowniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 1. A nie pomyślałeś że może laser się porysował/ zakurzył/ spalił/ icostamwiecej?? Bo mój też nie odczytuje dlatego ze laser się porysował :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zainstalowałeś sterowniki? Oczywiście, że tak. I to raczej nie ich wina, bo wcześniej działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belcik Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 a od kiedy do stacji dysków potrzebne są sterowniki? :o też tak kiedyś miałem, musiałem odsyłać do reklamacji :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 1. A nie pomyślałeś że może laser się porysował/ zakurzył/ spalił/ icostamwiecej?? Bo mój też nie odczytuje dlatego ze laser się porysował A drugi nieznany dysk to skąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Wirus może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Brawo za nazwę tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Może siadła elektronika tej stacji dysków i wykrywa ją dodatkowo jako dysk? Być może kabel ci się troszkę obluzował i się troszkę nie styka? Rozejrzyj się w puszce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 1.Rozbierz kompa 2.Odłącz wszystko i przeczyść (procka nie musisz) 3.Złóż tak jak było 4.Powinno pomóc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 wejdź w menedżera urządzeń poszukaj stacji dysków > prawy przycisk> usuń sterowniki > (na górze) akcja > skanuj w poszukiwaniu błędów >> reset kompa i powinno być ok :) było kiedyś na microsoft.pl :D też miałem ten sam problem i pot ym działało :) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi