Davka Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Tytuł: Armargedon Force Gatunek: Strzelanka Opis: Postanowilem skonczyc moj projekt Armargedon Force jest to jego pelna wersja mamy w niej 4 misje Misja 1 (Łatwy) Rozwal wszystkie wierzyczki. Misja 2 (Łatwy) Rozwal wszystkie istoty. Misja 3 (Średni) Znajdz Świety Krzyz. Misja 4 (trudny) Rozwal wszystkie istoty. W grze oprocz wrogow znajdziemy takze dzialka ktore do nas strzelaja. W miare postepu gra staje sie coraz trudniejsza. Co nie uleglo zmianie: -Niestety nie zrobilem poruszania na boki -Pierwszy etap jest taki sam jak w V.1.1 -Grafiki To chyba wszystkie rzeczy jak cos to piszcie. Download: https://gmclan.org/up3727_4_Armargedon_Force.html Rozmiar pliku: Okolo 7mb Autorzy: Programowanie: Davka_14 Fabuła: Brak Grafika: Davka_14 Muzyka: Finfsound i piosenka Daddy Yankee- Impacto Screeny: https://gmclan.org/up3727_5_Arnargedon.html <-- Menu https://gmclan.org/up3727_5_armargedon_2.html <-- To troche nie wyszlo- W rzeczywistosci te dzialka inaczej wygladaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myśliwy Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Nawet fajne, tylko szkoda że nie dorobiłeś tego chodzenia na boki, a i troszeczkę za trudne :D . Edit: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Gra do niczego, ale i tak 100x lepsze od tych Sonique vel Grela vel Ingen... -.- Dam 2/5... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 W pierwszym poziomie zniszczyłem tylko 1 wieżyczkę i przeszedłem do drugiego poziomu. :D 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 co to wogule ma byc lol!! 0/5!! denerwujace odglosy... klikam myszka od strzela raz a dzwiek idze 20 ray lol!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 zmieniłbym armargedon na armageddon. ta twoja nazwa brzmi jak wypowiedziana z niemieckim akcjentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Grafa męczy oczy. Weź to jakos wymodeluj. 1.9/5 zaokrąglone w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Albo znudziłeś się tematem, albo pracujesz nad dwójką która będzie o wiele lepsza (chociaż, na takim tle....). Niedopracowane! 2/5 chociaż jak wstawisz poprawkę z grafiką i chodzeniem na boki 3/5 Niemiecki akcent? Yaaaa ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Hmm, grafika...Beznadzieja, też robie w programie Paint, ale to co zobaczyłem w tej grze jest brzydkie i ohydne ;) .Grywalność kijowa...Sterowanie do bani, wręcz mnie wkur***o.Nie chce mi się rozpisywać, więc dam ci te 2 gwiazdki na zachęte.I jak masz zamiar zrobić nową wersje, to najlepiej popraw wszystko i na pewno grafike! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Przez tą grę nie działał mi internet ,co chwilę mi wywalał crash recovery ,a gra zajmowała strasznie dużo pamięci fizycznej (bez obrazy ,ale gra była przecież pisana pod xp) . A gra pod vistę nie działała ,tylko problemy .Dobra ,kończę ,po boję się warna. PS.Mniejszej krytyki nie mogłem napisać ,więc ją wyrzuciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Przez tą grę nie działał mi internet ,co chwilę mi wywalał crash recovery ,a gra zajmowała strasznie dużo pamięci fizycznej (bez obrazy ,ale gra była przecież pisana pod xp) . A gra pod vistę nie działała ,tylko problemy .Dobra ,kończę ,po boję się warna. PS.Mniejszej krytyki nie mogłem napisać ,więc ją wyrzuciłem. Sory za klopoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 nawet fajne podoba mi się 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ta sama ocena co w demie czyli: Marna grafa, ale nieprzerobiony przykład :) Gratulacje ;) 4/5 za grafę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoseKK Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Wszystko dobre... I intro nawet jest :jezor: Tylko grafie troszkę brakuje. Ale i tak spoko :D Głosu nie oceniam bo mam wyłączone głośniki. 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi