M1513Q Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witam wszytskich czy zrobil by mi ktos tor do gry wyscigowej (tor do driftu) droga powinna miec szerokosc od 200-do 250 pixeli, chcialbym zeby byla ona rowna w kazdym miejscu, jak ktos zrobi to jest w credits ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Możesz opisać dokładniej? Nie każdy wie, co to jest 'droga do driftu' >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Tu jest szkic ktory kiedys zrobilem ale chcialbym zeby to bylo cos w podobie do tego ale zeby droga byla szersza tak jak pialem zeby mila od 200-250 pixeli http://www.sendspace.pl/file/rxmOqEUQ/ lub bez__tytulu.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Jezu, wrzuć na imageshack, bo niechce mi sie pobierać. I zapisz w png albo jpg bo bmp dużo zajmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 No to masz już szkic. Wystarczy zamalować na kolor asfaltu, trochę pocieniować, zrobić parę śladów opon i masz ładny tor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1513Q Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 czytales od gory? ja potrzebuje cos w podobie tylko szerokosc drogi on 200-250 pixeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Wiem, że nie o to Ci chodzi, ale wczoraj już zrobiłem to przed Twoim ostatnim postem i jednak umieszczę :) Tor z teksturą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Tu masz twój szkic powiększony zgadnie z podana szerokością drogi (200-250) A tutaj jest to samo ale z texturami (drogatex.png) - 4 Mb plik był za duży żeby wrzucić na imageshaka dlatego dałem go w uploadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi