Misiek999 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Hehe :D nie wpadł bym na to thx :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Misiek czego nie możesz przejść? Jak coś to 6839269. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Eh, przeszedłem i jestem w Stage Error. Mam AV i teraz chcę się dowiedzieć ID pomarańczowego. Jak użyć komendy Scan? Jak np. chcę się dostać do World to daję Scan:World i nic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Floodnik. Użyj Erase<id> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Tak, ale nie wiem jakie jest ID koloru pomarańczowego. A tego potrzebuję. Gdzie się tego dowiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Da się jakoś przejść poziom ADMIN LEVEL 01? Jeśli tak, to jak się dostać do tego pudła (czy czegoś :P ) co jest na środku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Buu.. utknąłem w 19 rundzie ; / Nie wiem co zrobić bo Scan:World... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ustkąłem na dziwnej misji, zdaje mi sie że 11. Ciężka gra, trzeba logicznie myśleć, i mieć szczęście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Kto ma problem i uwagi może ew. napisać na gg. Nikogo nie wyrzucę ;p Jak zauważyliście, koło nazwy poziomu są takie cyferki cztery. Po zakończeniu gry w Głównej Konsoli można wpisać komednę "Join<numerpoziomu>" by się przenieść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Dzięki za wskazówke, napewno skorzystam. Przeszadłem poziom, biore sie za następny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 A ja proszę o pomysły. Nie na poziomy, bo te już mam, lecz na jakieś bajeranckie funkcje w konsoli, mody?,..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Zrób, żeby nie trzeba było trzymać ENTERA w konsoli bo to denerwuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Spróbujcie jednocześnie trzymać Enter i pisać :) Floodnik, Scan na razie nic ci nie da. Upewnij się, że dowiedziałeś się wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Ja już to przeszedłem. Potem posnajpowałem. Utknąłem w następnej misji, taka z chińskimi znakami w tytule, kto powie jak przejść? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Jeżeli tytuł to "???", to przeszedłeś demo =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Nie wiem gdzie jest ostatnie coś do odstrzelenia w 20 poziomie. Ale gierka ROXi :) EDIT: AAAaa :D Antywirus potrzebny jest widzę :D EDIT2: 22 poziom... Dochodzę do połowy, usuwam barierę, ale jak wchodzę na to miejsce odpycha mnie na dół. Co zrobić? :( Grze daję 5/5, bo to nie jest kolejny szajs, tylko bardzo fajna logiczna gra :D Edit3: :P Okej chyba przeszedłem całą grę, bo nie ma poziomu takiego, o jakim mówi mi koleś, którego zrobiłem adminem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Kolejne bugi idą precz a praca idzie pełną parą;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ale nie publikuj już kolejnych dem. Co to będzie za przyjemność grać w pełną wersję, której 95% jest w demach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Fakt :) Mam nadzieję, że będzie się w nią grało fajnie :P Najlepiej pomieszaj jeszcze trochę te poziomy, zmień numerację i jak będziesz chciał dać demo, to tylko z kilkoma planszami ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Nie mam zamiaru co chwilę dema dawać;p Informuję tylko, że projekt nie zmarł śmiercią naturalną;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Spoko, tutaj nie ma cotygodniowych "ej robisz cos w koncu czy nie??" ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paqoo Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Bardzo fajne, jak na początek to SUPER! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Wach. Utknąłem w drugim poziomie, napisałem "breath", no i nie wiem co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zagraj jeszcze raz, bo czasami jest bug, który robi, że nie pojawia się exit. W każdym bądź razie powinien być exit =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Czy po przejściu AdminLevel jest już koniec? Nie mogę się dostać do następnego levela, piszę Join<numer> i źle :/ Ten level po prostu jeszcze nie zrobiony czy to jakiś bug? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Próbuj innych kombinacji lol, nie próbuj od razu doszukiwać się buga, jak ci coś nie wychodzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Czy po przejściu AdminLevel jest już koniec? Nie mogę się dostać do następnego levela, piszę Join<numer> i źle :/ Ten level po prostu jeszcze nie zrobiony czy to jakiś bug?Jak na razie koniec gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 nie no swietne, mózg staje na glowie momentami. nad grafika mozna by popracowac, ale i teraz trzyma klimat. utknalem na "cat jump" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 5/5 :) swietna gra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi