Ludzix Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Czekam na opinie i pomysły na muzykę. http://chomikuj.pl/Mertruve/corvusalbus.mp3 Stareńki utworek (czerwiec 2007 lol) do gry w podobnym stylu, elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 OK Cat Jump za mną w teraz Stage Error - > wtf? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Stage Error nie da się przejść w starej wersji. Ściągnij Necronautis.rar z pierwszego posta. W każdym razie to jest pierwszy poziom w którym będzie trzeba skorzystać z głównej konsoli w menu. I zapisz sobie numer pokoju;> Ludzix: Brzmi fajnie:D Twojego autorstwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 yup Pisanie pełnymi zdaniami nie boli, uwierz mi. Forum to nie czat. Jeszcze jeden taki post i warn. Tym razem serio. Jaklub Jeżeli treść jest ta sama co "tak, SexyLemurze, autorem jest moja skromna osoba", to po co przepłacać =D? Nie kwalifikuje się spamu po ilości znaków. //dół: możesz, inaczej bym nie wrzucał :P Daj tylko jakiś hint, jak użyć komendy Scan ^^" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Nie warnować mi tu Ludzixa, bo ten utworek pasuje do gry! ^^ Mogę go użyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 No dobra, ale teraz go nie zwarnowałem - zrobię to, kiedy napisze jeszcze jednego jednowyrazowego posta. Mam nadzieję, że to się jednak nie wydarzy. Co do gry: przeszedłem jeszcze kilka leveli i podnoszę ocenę do 4/5. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Ja daję 5/5 ;q Więcej takich gier plz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Przeszedł ktoś Stage Error bez niczyjej pomocy? Bo w sumie nie jestem pewny czy dostatecznie porządnie nakierowałem gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Mnie komenda Scan nie działa ani w menu, ani na tej planszy Oo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Scan: jeszcze nie działa. Muszę nad historią popracować:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 A można przejść ten poziom bez tej komendy? Zdawało mi się, że trzeba wywalić wirusa z jednej z lokacji w World... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 STAGE ERROR - ROZWIĄZANIE: Stage Error przejść można. Gdy masz mail admina, wracasz i używasz komendy Sendmail:<adress>. Po otrzymaniu zwrotnej wiadomości i zainstalowaniu antywirusa, wchodzisz do pokoju wymienionego w wiadomości. Dostajesz się na górę i pomiędzy dwoma kolcami używasz komendy "Erase<id>" (który id ma pomarańczowy, dowiesz się z Helpa w głównej konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Niestety ja też utknąłem w 3 lvl'u :( Ale gra taka sobie 3/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Spoko gra 4/5 Szkoda tylko że przejście każdego levela zależy od zrobienia jednej rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Taki właśnie urok Strefy;) (a właściwie kiepskich gier ^^'') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 No, przeszedłem =D Fajny patent ze snajpowaniem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Jak przejść 12 lvl ? ;/ Death ninja tree czy jakoś tak ;/ @edit Aaa już wiem xd trzeba tylko troche ang. znać Siedze na tym poziomie "Cat Jump" ;/ już wyłączyłem wiem tylko że w cj naciska się downandup nic więcej puźniej nie moge przejść dalej ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Wszystkie poziomy do "???", jako iż to bonus jest, przejść się da. Nie słuchaj zielonego architekta. Nie ma kombinacji. Tylko Ty i strzałki;> @and edit. "Biegaj i kucaj" Jak to w wojsku zwykli mawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Siedze w hold your breath i kompletnie nie wiem co zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Zastanów się, do czego odnosi się "breath" i w jaki sposób można je przytrzymać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Zastanów się, do czego odnosi się "breath" i w jaki sposób można je przytrzymać :) Już sam się zdążyłem kapnąć tylko nie zdążyłerm editnąć. Teraz Cat Jump. Ostatni skok nie wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 jaki jest drugi "combos" strzałowy oprócz down+up ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 -22 poziomy gotowe, jeszcze 18. -Komenda Scan: poprawiona -Bugi z komendą Post poprawione -Nowy motyw muzyczny Ludzixa dostępny po wpisaniu w konsolach "Dystopia" To wszystko i więcej już naprawdę niedługo. HuderLord: dżamp, dżamp, dżamp! NOWA WERSJA: https://gmclan.org/up3877_4_Nekrower.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Niezła ta giera ale leże i kwicze na levelu 8 Your soul is like feather. Nie czaje jakoś sie konsole włącza żeby pisać czy co? .o.O* 3/5 EDIT: przeszłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 HuderLord: dżamp, dżamp, dżamp! weź mi też podpowiedz :D jaki jest drugi "combos" strzałowy oprócz down+up ? w cat jump męcze się nad tym i lipa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Pomyśl, jak zachowują się piórka :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Możesz to przejść używając tylko dwóch strzałek;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 kurcze nie przejdę tego a jestem ciekawy co mi takiego oczywistego umknęło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Floodnik Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Fajna gierka, 5/5 :P Teraz siedzę w Cat Jump i nie idzie mi xD Dajcie jaką podpowiedź :P Ah, i jak wejść do levela bez przechodzenia całości od nowa? ;/ I czy to normalne, że w konsoli po wpisaniu komendy muszę przytrzymywać Enter żeby przeczytać, a jak puszczę to znika? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SexyLemur Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Misiek: R+R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi