Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Moim zdaniem południową i wschodnią Polskę powinno się zbombardować, teren wyrównać i nasadzić buraków. To tyle co mam do powiedzenia a propos tego wątku. Albo najlepiej przeprowadzić secesję i z całego Pomorza utworzyć nowe państwo o nazwie Pomerania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 @upupup: Sam jesteś IMO bez sensu .___. @upup: Twój ostatni post to spam. btw. to kiedy pijemy? nie ma zawodników Moim zdaniem południową i wschodnią Polskę powinno się zbombardować, teren wyrównać i nasadzić buraków. To tyle co mam do powiedzenia a propos tego wątku. Albo najlepiej przeprowadzić secesję i z całego pomorza utworzyć nowe państwo o nazwie Pomerania. ja Cię zbombarduje :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ranmus, zgadzam sie, mieszkam w połnocno-zachodniej czesci kraju. Kto byłby prezydentem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Po ryju to można w każdej części Polski dostać. Jak ja bym miał z czegoś rezygnować żeby w ryja nie dostać to bym siedział w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Po ryju to można w każdej części Polski dostać. Jak ja bym miał z czegoś rezygnować żeby w ryja nie dostać to bym siedział w domu. święte słowa :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Jestem z województwa lubuskiego i jestem za młody na piwo. Sorry, nie mogę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 nie ma zawodników :( Moim zdaniem południową i wschodnią Polskę Spoko, górny Śląsk jest na południu, a na południopwym wschodzie małopolska. Głupie buce z was są, pomiatacie śląskiem ale gdyby nie Ślask to Warszawa by teraz nie byla taka jaka jest, to śląsk wysyłał kupe kasy do warszawy, jak wam nie było czym dupy grzać.A teraz to wszystko co najgorsze, naszczescie mamy GKS Katowice, Ruch Chorzów, GKS Jastrzębie, Polonie Bytom, Górnika Zabrze, Odre Wodzisław, Piasta Gliwice, GKS Tychy, pozwole sobie nadmienić równierz zespół z mojej dzielnicy MK Górnik Katowice, i moją drużyne LGKS 38 Podlesianka. Powiedzmy jeszcze, że Zagłebie Sosnowiec. Gińcie. @micemincer Oskarżam Cie o spamienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Dlaczego zawsze wszytskiemu winni są warszawiacy? Czy ja coś mówiłem o śląsku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Dlaczego zawsze wszytskiemu winni są warszawiacy? Nie, to zawsze wszystkiemu winni są Ślązacy! Nie chcecie nam dać Euro 2012 na Śląskim! Powiedz mi! Dlaczego?! W Tym głupim Wrocławiu trzeba budować Stadion Prawie od Podstaw, a Śląski wystarczyło by rozbudować ziom!!! DALCZEGO!?Z resztą Śląsk sie zawsze odzucalo bo tu sa uczciwi ludzie, i bierze sie tych goroli z Warszawy których mozna namówić na korupcje, przkład? Mój sąsiad byłby na bramce w reprezentacji Polski, gdby nie komunizm to mi nie mów że Warszawiaki maja najgorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 @Yoho: Komunizm się już skończył, pamiętasz? Teraz to ja mógłbym napisać, że gdyby nie te przywileje górników, to Polska by była znacznie bardziej odciążona finansowo. Niestety nikt z naszych polityków nie chce czerpać wzorców z Margaret Thatcher. @Vardi: To było do mnie? Mi się ogólnie nie podobają tamte rejony Polski, zwłaszcza ta "piękna" architektura górniczych miast. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 @Yoho:Komunizm się już skończył, pamiętasz? Teraz to ja mógłbym napisać, że gdyby nie te przywileje górników, to Polska by była znacznie bardziej odciążona finansowo. Niestety nikt z naszych polityków nie chce czerpać wzorców z Margaret Thatcher. Żartujesz?! @Vardi:To było do mnie? Mi się ogólnie nie podobają tamte rejony Polski, zwłaszcza ta "piękna" architektura górniczych miast. Typowy gorol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Nie mieszkam w górach, naucz się mówić poprawnie po polsku. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 @Vardi: To było do mnie? Mi się ogólnie nie podobają tamte rejony Polski, zwłaszcza ta "piękna" architektura górniczych miast. :P Nie do Ciebie wprost, to moja uwaga odnośnie tej dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Polska bez Śląska! Uciekajcie do tych swoich ukochanych Niemiec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 No ja myślałem, że to właśnie Śląsk ma większe ciągoty do Niemiec niż Pomorze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micemincer Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 ale off top - zmienmy temat: ... mam zolte zeby :w00t: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 No tak, więc niech tam uciekają. Śląsk to wg. mnie wrzód na dupie Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 I po co ta glupia dyskusja ? Kazdy jest przywiazany do swoich terenow , nie wszystkim moga sie wszystkie tereny Polski podobac , ale po co dyskutowac ktore lepsze , ktore gorsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micemincer Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 po co dyskutowac... slusznie, wiadomo ze Ślask lepszy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Nie mieszkam w górach, naucz się mówić poprawnie po polsku. :P gorol nie znaczy,że mieszka w górach,ale nie zrozumiecie tego,bo nie jesteście ze Śląśka,my tu godomy a nie mówimy,dla was nasz język jak kod operacyjny :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 No tak, więc niech tam uciekają. Śląsk to wg. mnie wrzód na dupie Polski.Ahhh... nie zrozumiałem poprzedniej wypowiedzi. :P ps. I chciałbym dodać, że pod II WŚ na Warszawę pracowała cała Polska. Przykładowo ze zbombardowanego Szczecina wywieziono strasznie dużo materiału budowlanego polityką rabunkową wręcz, ponieważ nie wiedziano do końca jak to będzie z tymi terenami zachodnimi, czy zostaną w Polsce czy nie. Swoją drogą po dzień dzisiejszy Niemcy i Polska nadal nie podpisały traktatu w sprawie unormowania granicy zachodniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 zamykam temat bo widze,że wynikają z tego jakieś kłótnie co i kto lepsze/lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 No właśnie, a ja wyraziłem tylko swoją opinię przeca. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi