Supavader Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 pomarańczowe włosy, niski wzrost i obłęd w oczach - wystarczy? Yay jade do Katowic! XD Jak trafisz na męską płeć to najwyżej zostaniesz okrzyknięta lalunią, więc don't sraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 EDIT: Kurde. To wina rodziców! XD To idź sie powieś i zreinkarnuj w mniej patologicznej rodzinie. Zwyczajny wśród dresów = dres? Normalny wśród kretynów jest kretynem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Aj Aj... Phhh... Lalunia. XD Kiedyś zarobiłam puszką od piwa w głowę =.= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Kiedyś zarobiłam puszką od piwa w głowę =.= Od Tymona chyba ;=/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Aj Aj... Phhh... Lalunia. XD Kiedyś zarobiłam puszką od piwa w głowę =.= Coraz wredniejsze te ptaki. Najpierw srały prosto na łeb, a teraz puszkami rzucają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Od Tymona chyba ;=/ Tymon nie pije, i to dżentelmen kobiety nie uderzy :D za to mogę sie na niego z furią rzucać xD Coraz wredniejsze te ptaki. Najpierw srały prosto na łeb, a teraz puszkami rzucają. :lol: I nie patrzą czy kobieta, czy facet - po prostu chcą wj*ebać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 To nie moja wina że w podstawówce z drechami Ja tak troche cofne rozmowe. Drechy z podstawówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 :lol: I nie patrzą czy kobieta, czy facet - po prostu chcą wj*ebać. Powiedziałbym - ptaki są najbardziej tolerancyjną rasą stworzeń. Nie to co Hitler, który tylko żydów zabijał. One srają na wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ja zapraszam do Podkarpacia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm x Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 ja się umawiam na piwo a nie na wpier*** a w ogóle ja nie bije młodszych,niepełnoletnich itp więc czego się bać, tylko walczę w obronie własnej a że stosuje niekonwencjonalne techniki to nie moja wina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 ja się umawiam na piwo a nie na wpier*** a w ogóle ja nie bije młodszych,niepełnoletnich itp więc czego się bać, tylko walczę w obronie własnej a że stosuje niekonwencjonalne techniki to nie moja wina człowieku do takich rzeczy sie nie przyznaje ^^" A ja jestem wojowniczką o miłość i sprawiedliwość i biję tylko (obecnie) tych którzy sprzeciwiają się Boskiemu planu .. xD :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Boskiemu Planu? Ja jestem, niestety, antychrystem. Mam się bać? =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Piewo?! Gdzie ?! O której?! Jakie?! Ślaśk!! Ja się zgłaszam! ps: GKS wygrał 3-2 z Arką!!! A Ruch dostał 0-2 od Lecha (szkoda ze gorole wygrały no ale...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Boskiemu Planu? Ja jestem, niestety, antychrystem. Mam się bać? =O czuje że z tego Boskiego Planu wyjdzie nie-boska komedia. Efekt: Armagedon, wszyscy zginą, prócz mnie i Tymona, i jako ostatni ludzie na ziemi będziemy starali się odbudować cywilizacje XD :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ta, bo ja zostane dyktaotrem i wszystkich każe zabić, a sam poślizgne sięv na mydle. Ten temat ma coraz mniejszy sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ten temat IMO od początku nie miał sensu .___. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micemincer Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 no .. taki jeden dupny off top bez sensu totalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Efekt: Armagedon, wszyscy zginą, prócz mnie i Tymona, i jako ostatni ludzie na ziemi będziemy starali się odbudować cywilizacje XD :lol2: Wy jakoś się tam zreprodukujecie, ale wasze dzieci będą miały z tym problem. Będą chyba sami chorzy psychicznie żyli na świecie (Jest w końcu te 30% szans na powtórzenie się choroby, która w rodzinie już kiedyś była w związku między bratem i siostrą.) Absolutne minimum do odbudowania cywilizacji to 5 par. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 @upupup: Sam jesteś IMO bez sensu .___. @upup: Twój ostatni post to spam. btw. to kiedy pijemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 @up: Twój ostatni post to spam. Że co? Mój post - spam? Ja tu normalnie wiedzę szerzę, dla dobra ludzkości, a ty mnie tak bezczelnie poniżasz do rangi durnego spamera. A ty co wniosłeś do dyskusji? Nic. Więc zamilcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Jemu chodziło o post micemincera .__. A co do odnawiania cywilizacji, nie można zapomnieć o kazirodztwie .-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Jemu chodziło o post micemincera .__. A co do odnawiania cywilizacji, nie można zapomnieć o kazirodztwie .-. Ale napisał wcześniej @up zamiast @upup, więc myślałem że to do mnie. \; O kazirodztwie też mówiłem przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 A, prawda, zrozumiałem, że mówisz o dziedziczeniu choroby - wady genetycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Spokojnie dziadek, editnołem. Jak pisałem mojego posta to twojego jeszcze nie było. Kto był dzisiaj na meczu Ruchu chorzów? EDIT: @kilka postów w góre: ładnie spamicie... ładnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micemincer Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 yoho - a Ty co robisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Zaraz polecą łarny huehueh! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Piewo?! Gdzie ?! O której?! Jakie?! Ślaśk!! Ja się zgłaszam! ps: GKS wygrał 3-2 z Arką!!! A Ruch dostał 0-2 od Lecha (szkoda ze gorole wygrały no ale...) Lech Lech kolejorz!!! Pieknie wygral! Na piwko? Chetnie, ale jestem nie pelnoletni :D a do Katowic przyjezdzac mi sie niechce :D W takim razie zapraszam do Poznania, ale na soczek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 ja jestem z Tychow wiec spokojnie dalbym rade :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 A ja zapraszam do Lublina ^^ sam blisko nie mam ale na pewno lepiej niż niektórzy z was np. z Katowic około 300 km xD a ja tylko ze 100 ^^ i też nie na piwo tylko na jakiś soczek ^^ bo nie jestem pełnoletni ^^ ale też pić nie pije jak dla mnie niepotrzebne jest ^^. A tak wogóle jest ktoś z Lubelszczyzny ^^? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Nie wspominając już o tym, ze dodatkowo to by prowadziło do nowotworów genetycznych(przykładem tu są żydzi). czuje że z tego Boskiego Planu wyjdzie nie-boska komedia. Efekt: Armagedon, wszyscy zginą, prócz mnie i Tymona, i jako ostatni ludzie na ziemi będziemy starali się odbudować cywilizacje XD :lol2: Prawie jak Neon Genesis Evangelion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi