Pablo-GM Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 OMG jak ktoś ma talent to i nagra sobie gitarą akustyczną :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Bądź co bądź klasyczną lepiej wychodzą utwory do takich gier :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Klasyczna najlepsza do takich klimatów. Co innego do np. energicznej strzelanki - elektryk ;] Jak tam, Yoda? Coś nowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Chaosland to jakaś nawalanka raczej jest, więc łagodnych medievalowych rytmów na klasyku to tam nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Chaosland to jakaś nawalanka raczej jest, więc łagodnych medievalowych rytmów na klasyku to tam nie widzę. Nom, gra akcji ;g Jak tam, Yoda? Coś nowego? Jak tak chcecie to może cosik nagram potem ;j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Do takiej gry to moim zdaniem prędzej jakieś ludowe instrumenty albo orkiestra, ale nie gitara :D . Zresztą, muzyka grana przez orkiestrę pasuje do wielu rodzajów gier. Dobrze dobrane partie instrumentów smyczkowych potrafią zbudować w grze niesamowity klimat. O ile dobrze pamiętam (nie jestem już pewien na 100%, mogły mi się gry pokopać) to w MOHAA był świetny soundtrack grany przez orkiestrę idealnie budujący klimat gry :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 OK nowy kawałek :) RHCP - Soul to Squeeze Wybaczcie fałsz na początku ale dopiero dziś się to uczyłem grać [; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 w MOHAA był świetny soundtrack grany przez orkiestrę idealnie budujący klimat gryWojna = orkiestra przeca :P Zresztą jeśli muzyka jest dobra, to do wszystkiego pasuje XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Trochę fałszu, ale reszta dobra. Grałeś pierwszy raz to to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Grałeś pierwszy raz to to? Tzn. dziś się tego uczyłem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Jak wedlug mnie to ten kawałek lepszy niż inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Yoda to masz ode mnie taki kawałek, mój bracki grał, bo ja na razie ćwiczę chwyty barowe i się za granie kawałków nie zabieram, on natomiast jedzie same tabulaturki :P https://gmclan.org/up23_8_scar_tissue.html p.s. miesiac gitarke mamy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 @gnysek: coś krótko :P Ech trzeba ojca namówić na elektryka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 świetne jak bym miał oceniać 4/5 ;D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Nowy utworek :) Genesis - Entangled <-> Tu oryginał live No. Co prawda kijowo brzmi na jedną gitarę(i to nie 12-strunową), no i brak zaj**istego sola na syntezatorze pod koniec :cool2: Ale mamy zamiar nagrać to z razem mike'iem (ludzix, nie bij) w najbliższym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 spoko kawałek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Nom, kurde znów się rozkleiłem po tym solo na klawiszach pod koniec :( Kurde, piękny utwór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Fajnie grasz na gitarce Yoda. 5/5 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 zaj**istego solaSOLO SIĘ NIE ODMIENIA DO DAMY NEGOCJOWALNEGO AFEKTU NĘDZY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 http://www.box.net/shared/me8dvf7urm :[ Tym razem nie sama gitara a utwór zrobiony w Guitar Pro. Niestety MIDI ssie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qubatron15 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Mam pytanko: Jak udało Ci sie nagrać mikrofonem grę na gitarze, że brzmi to tak czysto? Blisko go podłożyłeś czy coś? Ja też próbowałem sie nagrać, ale wyszło to dopiero, jak kupiłem elektryka i go do kompa zamiast mikrofonu podłączyłem. :D A grasz zarąbiście, serio! Miło se posłuchać. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 To i tak stare jest ;p Teraz mam już elektryka może bym coś nagrał w sumie o: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Może coś takiego zagrasz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Kup mi stalowe struny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bassmaster Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 Yoda to Gitar Hiro xD 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 I don't know how to play guitar pt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 za**bioza !!! Chyba w grze wykorzystam ! Odstrasze wszystkich :) Super! A do reszty, naprawdę ładnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Nieźle Yoda. Postaram się jutro też coś nagrać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juliusz Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Może spróbuj: Dirty Track - Anarchia Wprawdzie stworzone na potrzeby serialu, ale nawet niezły kawałek i nie jest zbyt trudno(chyba też się za niego wezmę). Utwór anarchia nie został stworzony na potrzeby serialu 39,5 :) Pan Karolak faktycznie miał zespół Dirty Track i między innymi tę piosenkę nagrali. Ale szczerze przyznam, że nie jest ona najwyższych lotów. Z punk rocka polecam takie zespoły jak: KSU, The Bill, Farben Lehre (sztandarowe polskie zespoły punkowe, tak na początek :) ) Co do autora tematu, to muszę Ci przyznać, że jesteś dość odważny, że zamieściłeś te swoje nagrania na forum, bo sam dobrze wiesz, że "melodyjki" które grałeś nie są trudne i z tabulatur bardzo łatwo się ich nauczyć. Narażasz się więc na ostrą krytykę ze strony tych, którzy coś tam na gitarze pogrywają. No ale dla amatorów to faktycznie ładnie wygląda ;) Pozdrawiam i bez urazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 improwizacja#blues troche bez akompaniamentu syfnie brzmi. że "melodyjki" T_T _______________________________ Poza tym nie lubię improwizacji. lol, ja to głupi byłem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi