PsichiX Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Informejszyn plis : D nie dam :D prace stoja poki nie skoncze pelnej wersji silnika ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucco Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Omg prace stoją... ile to już, 2 lata? :D Daj choćby jednego screena jako dowód, co zrobiłeś przez te 2 lata. Twórcy nawet największych produkcji dają screeny/trailery na długo przed premierą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Omg prace stoją... ile to już, 2 lata? biggrin.gif nie, jakies 4-5 miesiecy. Daj choćby jednego screena jako dowód, co zrobiłeś przez te 2 lata. Twórcy nawet największych produkcji dają screeny/trailery na długo przed premierą smile.gif ja to nie wszyscy, moja innosc to miedzy innymi ochota trzymania Was wszystkich w niepewnosci, napieciu, z ciaglym pytaniem w myslach: "co on takiego dobrego tworzy ze czeka z pokazowka az do premiery?". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Jak nie ukończysz tego projektu drogi Patryku to wiedz, iż wpadniemy z całym GMclanem do Twojego Lidzbarka i nakopiemy Ci do tego kościstego dupska ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Jak nie ukończysz tego projektu drogi Patryku to wiedz, iż wpadniemy z całym GMclanem do Twojego Lidzbarka i nakopiemy Ci do tego kościstego dupska ! Yupieeee! to kolejny zlot GMClanu bedzie u mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ja bym to nazwał nalotem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 A ja bym wolał gdyby YXE nie skończył soullanda - wrzucił bym mu granat przez okno :) A dam link do tego trailerka - wydobyty z tematu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 nie mam okien, mieszkam w klatce, koniec offtopu Żuczki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 nieźle nieźle widzę że się za grę wziąłeś a nie tylko silniki psichix ładnie gra wygląda jak na razie świetnie mam pytanko nie myślałeś o zarobku troszeczkę ?? jak teegee ?? ale no cóż :D powodzenia ps: myślę że nie dasz mi warna :D piszę już po polsku oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Fajnie że już kontynuujesz, ale, patrząc w górę strony widzę: Soulland Sybille, Wszytsko o nowym mmorpg! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Gmclan nie zapomni.... Projekt powstaje już 3 lata - chciałbym się dowiedzieć co np jest nowego / zmienionego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 silnik :D podczas robienia tej gry wyszly bledy, ktore zmusily mnie do napisania lepszego silnika, skoro ma być z tego działające, pełnoprawne z nazwy mmo. i mnie nie dziwi, że prace trwają już 3 lata - całość programuje jedna osoba, więc może powstawać jeszcze kolejne 2 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Weź kogoś do pomocy w takim razie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 całość będzie edytowalna z plików konfiguracji na serwerze, jak otsy (w tym skryptowanie), więc w fazie beta będą zbierane osoby do budowania świata, zaś kodowanie pozostanie tylko dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Może jakieś screeny ? W sumie optycznie przez 3 lata na pewno już coś się zmieniło : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 graficznie? nie, bo grafiki to mockup, a ja pracowałem nad implementacją obiektów, otoczenia i ich zachowania. filmik był z wersji w gmie, grafik z niego nie używałem, bo nie miało to sensu przy kodowaniu dotychczas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 panie Psysiu, masz do skończyć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 @PsychiX Wszytsko o nowym mmorpg! Też chcę nowego słit-trailerka. :) EDIT: @MXQ panie Psysiu, masz do skończyć! Uczę się od mistrza. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Liczycie na coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 No przydało by się ujrzeć coś nowego. Prawdopodobnie mówisz nic się nie zmieniło a gra pewnie wygląda 5 razy lepiej. Zrób trailer i udowodnij że nie mam racji a oddam honory. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 bo ja w przeciwieństwie do ogółu gmclanowego, graficzne rzeczy zostawiam na koniec, a pierw odpicowuje gameplay. Możliwe, że cosik Wam do końca roku pokażę, możliwe.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Na gwiazdkę pod choinkę tak? Czekam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 bo ja w przeciwieństwie do ogółu gmclanowego, graficzne rzeczy zostawiam na koniec, a pierw odpicowuje gameplay. Możliwe, że cosik Wam do końca roku pokażę, możliwe.. A grafika do Infekcji? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 a w infekcji to już inna bajka, bo to mniejsza, dużo mniejsza gra i tam grafiki są mi od razu fnalne potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi