Pieter Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 heh, nie chce się załadować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 heh, nie chce się załadować... Ale, że jak to? Załadować się nie chce w ogóle gra czy się zapis wczytać nie chce? Bo jeśli o zapis chodzi to jak jest "Wczytano pomyślnie" to wczytano, mimo że obok nie widać od razu stanu. Trzeba przejść na inny slot i wrócić. Z Zapisem jak samo. Taki bug =) może o to że się za wolno rusza?biggrin.gif Co ty nie powiesz? -_- A i wiem o czym zapomniałem. F2 - włączamy obsługę pada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 aplikacja tkwi w procesach a nie chce sie uruchomić. dodam, że mam viste i dość mocnego kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Ach, to normalne na Viście. Ja głupi zapomniałem przekonwertować ^^ Już się poprawiam. Proszę: https://gmclan.org/up348_4_crash.html Działa teraz? EDIT: Dla tych co uważają, że za mało dynamicznie proszę: https://gmclan.org/up348_4_crash_sp.html Nic więcej niż zwiększyć room_speeda zrobić nie mogę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Nie reaguje często na skok, na padzie nawet pierwszej dziury nie mogę przeskoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 To chyba masz coś z padem, bo u mnie reaguje zawsze, nawet jak leciutko nacisnę. O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 U mnie też, ale może maski są tak ustawione, że jak się wybijam to już spadam :P Mam przyzwyczajenie, skakać z krawędzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Ach, to normalne na Viście. Ja głupi zapomniałem przekonwertować ^^ Już się poprawiam. Proszę: https://gmclan.org/up348_4_crash.html Działa teraz? EDIT: Dla tych co uważają, że za mało dynamicznie proszę: https://gmclan.org/up348_4_crash_sp.html Nic więcej niż zwiększyć room_speeda zrobić nie mogę :) nie, przypominam, że mam wszystkie poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 No to ja już nie wiem. Wiem, że jak się nie przekonwertuje to właśnie tak jest że tkwi w procesach i się nie uruchamia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 nie próbowałeś go kompilować pod gm7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeCe Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Super gra, świetna grafika, tylko można mieć życia na minusie. 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Mogę ruszać między nowa gra a wczytaj, ale włączyć już nie mogę O_o. @up- bo to beta. brak żyć po to jest, by przetestowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 A czym próbowałeś włączyć? Enter? Spacja? Wybierało się chyba klawiszem skoku, albo ataku... Chyba raczej skoku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Mi tez nie działa :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 A mi działa, ale gra się do dupy szczerze mówiąc, ani trochę crasha w tym crashu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi