propaganja Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Słuch mam cienki więc przyda mi sie wasza opinia: http://www.gmclan.org/up993_4_music1.html bardzo tragiczne? muzyka w zamierzeniu do horrorka w stylu silent hill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Nie no, nie takie złe nawet fajne jak bym miał oceniać to 3/5 trochę za dużo BASóW i one trochę mulą utwór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Takie sobie. Trochę 'pogmatwane' ale pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vezo Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Mi bardziej do horrorów pasuje np. Ciche skrzypce i nic więcej a jak akcja się rozkręca JEBUDU jakiś ostry kawałek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Mi bardziej do horrorów pasuje np. Ciche skrzypce i nic więcej a jak akcja się rozkręca JEBUDU jakiś ostry kawałek :D no ale powiedzmy ze to kawałek do menu :) faktt faktem słuchu nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Za głośne to wszystko dałeś (zwłaszcza jak na horror), przester się robi ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 dokładnie trzeszczy jak nie wiem, a do tego brak jednego rytmu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 zostan przy grafice, dobrze Ci radze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 wszystko jasne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muximan Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 fajne 3/5 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi