hudy0070 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Jaki wynik obstawiacie w meczu, który odbędzie się dziś o 20:25 ? Ja Osobiście mam cichą nadzieję że Polska wygra, pod wodzą Leo. Obstawiam wynik 2:1 i oby tak było xD. W tym temacie od tej pory będzie można gadać o sporcie, meczach, ligach itd. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Słyszałem o tym meczu i pewnie też oglądne sobie. Ja Osobiście mam cichą nadzieję że Polska wygra, Mi to tam obojętne kto wygra,nawet jak U.S.A wygra to będę się cieszył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 2:0. Ale nie wiem dla kogo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja myślę, że powinno się zmienić nazwę tematu na "Sport" i byłyby ogólne pogawędki o sporcie. Co wy na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 2:0. Ale nie wiem dla kogo :D Haha dobre ^^ zbitny text ^^ @UP: Może być mi się tam podoba ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Każdy, kto do 20:30 obstawi dobry wynik w shoutboxie będzie miał odjętego 1 warna Ot, kolejny (mój ulubiony) szybki konkurs :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 2:1 dla Polski :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Każdy, kto do 20:30 obstawi dobry wynik w shoutboxie będzie miał odjętego 1 warna Ot, kolejny (mój ulubiony) szybki konkurs :) 2:1 dla Polski :). Nie ma to, jak czytanie ze zrozumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Nie ma to, jak czytanie ze zrozumieniem. A jak! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Krynior no mamy taki sam obstawiony wynik , ale być może będe jeszcze zmieniał :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Najlepiej zmień po meczu. Może zgadniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Sorry, ale ja jestem na tym forum ekspertem od sportu: Bezie 2-1 dal USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Narazie 0:1 dla USA, są więcej przy piłce 0:2 dla USA czekam aż się utrzyma i kolejny warn zdjęty :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Lepiej oglądajcie baseball, a nie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 @Harvester: Nudne to strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Narazie 0:1 dla USA, są więcej przy piłce 0:2 dla USA czekam aż się utrzyma i kolejny warn zdjęty :D. Aleś ty uparty ;{, przecież gnysek wyraźnie mówił 3 razy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Piłka nożna to kij :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 @Yoda co ty chcesz od piłki nożnej ^^ zbitny sport jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi