Marmot Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 a ja do dzisiaj boje sie monsterow wyskakujacych z za scian, w jakiejkolwiek grze ohmy.gif Dzięki takiemu czemuś się ma świetne schizy podczas grania w którekolwiek HL :D . Też tak mam, ale dzięki temu jaką przyjemność z grania się ma ;p btw. HL na Steam za 0,98$, kupować ludu ;O , promocja do końca dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekGMClan Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 A mnie ciągle prześladuje koszmar. Wygląda to mniej więcej tak: Chodzę sobie po ulicy, a tu nagle, na full screen wyskakuje avatar Tymona xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traped Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 A mnie ciągle prześladuje koszmar. Wygląda to mniej więcej tak: Chodzę sobie po ulicy, a tu nagle, na full screen wyskakuje avatar Tymona xD lol Co wy chcecie od jego loda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Mi w nocy śni się coś innego... :P Czego jeszcze się boję... hm. Niczego. Kiedyś bałem się śmierci, teraz już nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Nie pamiętam czego bałem się w dzieciństwie, do dzisiaj boję się świadomych snów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Wielkiej czerwonej kulki (tego potwora) z dooma 1 i 2 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Nie pamiętam czego bałem się w dzieciństwie, do dzisiaj boję się świadomych snów świadomy sen = kontrolowany sen to co moze byc w tym strasznego. i nie wiem jak mozna nie chciec miec LD ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Wielkiej czerwonej kulki (tego potwora) z dooma 1 i 2 biggrin.gif Cacodemony są słodziachne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 ja mam do dziś alergię na film pt. Ring kiedyś siostra mi go pokazała bo akurat puszczali w Tv to obejrzałem. Poszedłem spać i niby wszystko git spałem, spałem i nagle coś mnie obudziło patrze jakaś morda (prawie wyskoczyłem ze skóry :D ) okazało się że to moja głupia siostra sobie żart zrobiła (założyła maskę hallowenową żeby nie było że ma taką gębę że na jej widok ludzie padają na zawał :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Ja po sesji z Silent Hill'em miałem syrene testową na osiedlu i nie moglem zasnąć ; < Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 mnie przestraszyło 13 duchów ;o a po 6stym zmyśle spać nie mogłem. błe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 ale Wam chyba nikt takiego numeru nie zrobił co ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 mi kiedys pudełko spadło z biurka i zachaczyło o przycisk do włączania kompa ; ( do dzisiaj najbardziej czego się boje to samo włączających się urządzeń.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi