Exigo Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Podobnie jak w tytule, czy Crack'i są legalne, bo mam wątpliwości i zarazem pytanie. Mam problem, pożyczyłem "Wiedźmina" koledze, ale mam ochotę pograć, czy użycie crack'a jest koniecznością? Czy to jest legalne? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Nie są legalne. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Podobnie jak w tytule, czy Crack'i są legalne, bo mam wątpliwości i zarazem pytanie. Mam problem, pożyczyłem "Wiedźmina" koledze, ale mam ochotę pograć, czy użycie crack'a jest koniecznością? Czy to jest legalne? :huh: są legalne,idź na policje z grą i crackiem,na pewno pomogą ci uruchomić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 są legalne,idź na policje z grą i crackiem,na pewno pomogą ci uruchomić dodatkowo zabiorą też inne gry i twój komputer, no i oczywiście za usługę trzeba zapłacić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Podobnie jak w tytule, czy Crack'i są legalne, bo mam wątpliwości i zarazem pytanie. Mam problem, pożyczyłem "Wiedźmina" koledze, ale mam ochotę pograć, czy użycie crack'a jest koniecznością? Czy to jest legalne? :huh: nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 LoL... Swoją drogą użytkownik ma prawo do zrobienia kopii zapasowej gry (co niestety jest utrudnine zabezpieczeiami - ale i tak wszystko da się obejść...). Ale to ma być kopia na wypadek zniszczenia oryginału - a nie kopia do rozprowadzania :P Oczywiście nie jest to legalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 To co mam robić żeby zagrać? :blink: Da się coś wykombinować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Wiesz że nawet porzyczanie innym jest nielegalne? Jedyne wyjście to odebranie koledze gry i niech się sam martwi,albo te 'nielegalne'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CuB3 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Jest to legalne... Boże znacie się na prawie jak mucha na kupie XD Jeżeli masz dowód zakupu Twojego Wiedźmina a pożyczyłeś koledze i chciałbyś pograć to możesz "obejść zabezpieczenia" w grze na Twoim komputerze w celu użycia produktu ;) ... Gorzej jakbyś dowodu zakupu nie posiadał i policja wtedy wbiła by Ci na chate xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Wiedźmina mam legalnie ale kolega mieszka daleko, jedynie spotkam się z nim za ok. tydzień bo "leże w łóżku". Pozostaje mi chyba pobierać crack'a. (tylko proszę, nie wlepiajcie mi warna za piractwo)... :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Oj, nie przesadzajcie. Policja nie zrobi na niego nalotu bo pożycza gry innym. :) Oni mają wiele poważniejszych spraw na głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Oj, nie przesadzajcie. Policja nie zrobi na niego nalotu bo pożycza gry innym. :) Oni mają wiele poważniejszych spraw na głowie. ta łapanie tych wrednych palaczy trawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Zapisał się, ale go skasowałem. Tego też kasuję. Ciesz się, że drugiego warna nie dostaniesz. nie ciesze się bo się przyzwyczaiłem do gej klanowej niesprawiedliwości jest ona porównywalna do cracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Jakiej znowu niesprawiedliwości? Łamanie regulaminu = warn. Sam jesteś sobie winny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 co wy się k**wa jebanej policji boicie? hahahahaahaha nie ciesze się bo się przyzwyczaiłem do gej klanowej niesprawiedliwości jest ona porównywalna do cracka A taki niby miłosierny jesteś. Pamiętasz jeszcze ten program otwierający linki do charytatywnych stron? '-_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A taki niby miłosierny jesteś. Pamiętasz jeszcze ten program otwierający linki do charytatywnych stron? '-_- no i co to ma do rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 no i co to ma do rzeczy? A to, że część tego miłosierdzia powinna też pójść do policji/glin/... PS. Żeby nie było spamu, dalsza dyskusja może na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 gdyby orgnizacje charytatywne wspierały policje to prędzej bym sie posrał i chodził w tym przez tydzień niz zapłacił im chociaż grosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beczo Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Odpowiedź padła kilkakrotnie, zamykam. Beczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi