Davka Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Witam z FL studio pracuje od niedawna. Robilem zazwyczaj techno ale teraz zrobilem taka nutke na uspokojenie posluchajcie i ocencie ?/5 http://www.wrzuta.pl/audio/syv6o9XQpO/paproc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Eeee...nie wiem jak to ocenić ;P To jakaś muza kościelna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Eeee...nie wiem jak to ocenić ;P To jakaś muza kościelna ? Nie no taka na uspokojenie normalnie to techno robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 zaraz wam wrzuce moja najlepsza nute Edit: Moja najlepsza muzyczka zrobiona w FL studio http://www.wrzuta.pl/audio/oTZ0NCM0dr/armargedon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A musisz zakładać nowe tematy do tego ? Tematy połączone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 za cienkie to żeby wrzucać od razu na neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 za cienkie to żeby wrzucać od razu na neta. Ale ktora ta druga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Przesłuchałem tylko tą drugą, bo mówiłeś że najlepsza. Podszkol się troche i dopiero wrzucaj - ja też kiedyś takie robiłem i bym się nie odważył tego dać na neta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Przesłuchałem tylko tą drugą, bo mówiłeś że najlepsza. Podszkol się troche i dopiero wrzucaj - ja też kiedyś takie robiłem i bym się nie odważył tego dać na neta :D ok :D Edit: A daj jakies swoje chetnie bym posluchal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Nie będę nowego wrzucał przesłuchaj sobie choćby ten z mojego topicu : https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=8715&hl= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 niezle :thumbsup: Edit: Ten Armargedon (Moja nuta) to o wiele lepiej wpada w ucho jak masz mp3 plik a nie na necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 ja robie bity od 2002 2003. Policz sobie ile to czasu :D ( oczywiście nie robiłem bitów non-stop czasem kończyłem i znowu wracałem itp. :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 No nieźle Misiek ;) troszkę latek w tym siedzisz :) Ja dawniej bardziej się zajmowałem muzyką. Nawet teraz jak nic prawie nie robie to moja nie dopracowana i nie skończona nuta jest chyba lepsza co prawda inny gatunek ale sam się przekonaj davka http://www.gmclan.org/up652_8_R_Max___Go___Dj_Dax_RMX_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Eeee...nie wiem jak to ocenić ;P To jakaś muza kościelna ? Widzę że nigdy nie byłeś w kościele :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ad.1 Kilka dźwięków puszczanych na przemian. Na dodatek takich wysokich dźwięków, że wyłączyłem po 10 sekundach... Ad.2 Niewiele lepiej, prawie cały czas to samo leci, a na dodatek w ogólnym "zarysie" mi się nie podoba... :confused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Pierwsze: nie dość że nudne, to się tego słuchać nie da, zbyt po uszach dają te dźwięki. Drugie: monotonne, ale lepsze od tego pierwszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi