Grela Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Murda z tym daj spokój zrób coś takiego, że widze jak black wywala mnie z czatu i że przyjeżdżam do niego z siekierą i zabawa się kończy :D. aha i mam z 180 wzrostu jaby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 aha i mam z 180 wzrostu jaby co. whoa. ja mam 185.. (tak napisane w dowodzie, chyba zawyżone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Wysocy się znaleźli ;( . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Wysocy się znaleźli ;( . Bracie! Wysokich dryblasów to trzeba łamać w pół. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Wysokich dryblasów to trzeba łamać w pół. :>A co z niskimi dryblasami? Kim w ogole jest "niski dryblas"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A co z niskimi dryblasami? Kim w ogole jest "niski dryblas"? znam takich.. ładne z nich kacapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja mam 156cm wzrostu TT>TT... Hobbit XD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moho Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja mam 156cm wzrostu TT>TT... Hobbit XD! Urośniesz jeszcze... chyba xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Urośniesz jeszcze... chyba xDNom, a jako że młoda, to w sumie jest jeszcze jakaś nadzieja. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Nom, a jako że młoda, to w sumie jest jeszcze jakaś nadzieja. :> Nie ma nadziei! Już nie urosnę! Jestem za stara! A Tymon jest wyższy ode mnie o 38 cm! XD :lol2: :lol: EDIT: Ranmuś zabije cie za te buty! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Będzie miał gdzie stawiać piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Będzie miał gdzie stawiać piwo. Zemsta będzie w komiksieeee >.< :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Będzie miał gdzie stawiać piwo.Ja nie piję piwa. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja mam 156cm wzrostu TT>TT... Hobbit XD! Jak dla mnie to jest idealny wzrost dla dziewczyny. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Jak dla mnie to jest idealny wzrost dla dziewczyny. ;) Dudek TT>TT ! Przestałam wątpić w sens istnienia dzięki tobie! :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Szkoda(tak sądze(,ale zdania i tak nie zmienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Przestałam wątpić w sens istnienia dzięki tobie! Szkoda... Hehe, dobre. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Hehe, dobre. :) Chyba ktoś mnie źle zrozumiał ^^" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Dudek TT>TT ! Przestałam wątpić w sens istnienia dzięki tobie! :crying: Szkoda(tak sądze(,ale zdania i tak nie zmienie. Hehe, dobre. :) Źle przeczytałem.nie gniewaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Gdyby ari była gdzieś o 20 cm wyższa, to by dresiarze oddawali jej komórki ze strachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Gdyby ari była gdzieś o 20 cm wyższa, to by dresiarze oddawali jej komórki ze strachu.Hehe. Żarty żartami, ale poważnie mówiąc, to kłopot nie jest w ari, bo mam siostrę podobnego wzrostu i nie uważam by była karyplem, całkiem wporzo wzrost jak na kobietę. Problemem jest tutaj Tymon, który psuje statystyki wzrostu adminów. Ja mam 174, gnysek 176, borek chyba podobnie jak gnysek, a tymon? Dryblas jeden... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 a tymon?~193-195cm. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja mam 174, gnysek 176, borek chyba podobnie jak gnysek Jaki porządek. Kurde oglądając twoje fotki sądziłem że masz jakieś 190,to samo myślałem o Borku. A Tymon to ile ma w końcu? ~193-195cm. :) Drabina. Murda z tym daj spokój zrób coś takiego, że widze jak black wywala mnie z czatu i że przyjeżdżam do niego z siekierą i zabawa się kończy :D. aha i mam z 180 wzrostu jaby co. Max 165,już to pisałem,ale usunięto tego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 To tylko ja z wyższymi dziewczynami sie umawiam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja mam tylko 1,64m. I co z tego? Wzrost nie ma nic do rzeczy. Dodam, że u mnie w szkole są same dryblasy-megalomany, tj. większość. Denerwuje mnie taka osoba, która podchodzi do ciebie i mówi "Jak chcesz mi coś powiedzieć, to weź drabinę i powiedz mi to prosto w twarz". To żałosne, żenada i żal.ru. Cieszę się ze swojego wzrostu, bo dziewczyny nie są ani za niskie, ani za wysokie (co nie znaczy, że się z nimi umawiam... jeszcze). @Ari: Co tam brzęczysz? Nie no dobra, to był głupi żart :D Jak to powiedział mój kumpel do drugiego głupszego: "U ciebie rodzice inwestowali w wysokość, a nie jakość". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja nie piję piwa. :P Ta lepiej zabrać się za coś mocniejszego co nie...? PS. co z tym komiksem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 To tylko ja z wyższymi dziewczynami sie umawiam :P ciesz sie ze sie chociaż umawiasz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 W ogóle alkoholi nie pijam. Ewentualnie ostatnio herbatę z rumem/likierem. :] Po za tym, ona robi komiks dla przyjemności z własnej woli, a wy robicie z tego obowiązek, litości... ludzie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 w sumie też bym porobił jakieś komiksy bo ostatnio nie idzie mi z grami, i rysowanie to jedyne co mi pozostaje. ale mam chyba zbyt popieprzony humor zeby sie z tym lansować :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 W ogóle alkoholi nie pijam. Ewentualnie ostatnio herbatę z rumem/likierem. :] Po za tym, ona robi komiks dla przyjemności z własnej woli, a wy robicie z tego obowiązek, litości... ludzie. :D pozostawię ten post bez komentarza. PS. coś mi się wydaje że niedługo da jakiś komiks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi