ariyme Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Pierwszy komiks jest o Gnysku XD Na jego życzenie z resztą :D Gnysek i dzień wiosny Nie chciało mi się nad tym siedzieć, z wstawianiem tekstu i z wymyślaniem jakieś 1,5 godziny... xD Trochę czerstwy XD Jakieś pomysły na kolejną część? hm? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Heheh, świetne - padłem xD Nieźle rysujesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Nie no przyznam, że umiejętności to Ty posiadasz, a i nietuzinkowy humor :D, ale... Jakieś pomysły na kolejną część? hm? laugh.gifZaczynam się Ciebie bać. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Nie ma co się bać złotko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 heheh, mozesz zrobic komiks o mnie :) ten genialny :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 świetne xD !! ZRóB O MNIE TEż KOMIKS PLIS :) XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Uwaga, kolejka xD Szczegóły prosze napisać o sobie xD hahha xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 O mnie szczegóły ? lubie robić gry mmo i single :) i lubie robić grafike :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 szczegoly? jesli sama zaimprowizujesz to mysle ze to lepiej wyjdzie :) swoja droga ciekawy jestem jak by wygląda mój paskudny ryj w Twoim wykonaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Ciekawe jak ja wyglądam w jej wykonaniu xD :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Musze znaleźć wasze foty XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Uwaga, kolejka xD Szczegóły prosze napisać o sobie xD hahha xD O mnie i tak nie da się zrobić dobrego komiksu, nic ciekawego ze mną związane <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Zdjęcie zostało usunięte z serwera. Nie musisz szukać masz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Ze wszystkim da się zrobić dobry komiks XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Zrób ze mną i z propą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Ze wszystkim da się zrobić dobry komiks XD heh o zdołowanym rastamanie z problemami z kobietami, zyciem, dymem i pieniędzmi, którego boją się staruszki an miescie powinno sie udać coś śmiesznego skminić :) [delated] znalazłem na szybkosci,ale jest gdzieś więcej fotek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 CHcecie być w parze/ XD A tak z przodu nie masz foty? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 W parze ??? XD Jak chodzi o razem występowanie w komiksie to tak :) Tak ja tu gnysek i tymon :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Peace and love. Wiesz. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Nie no, kreska i pomysł na komiks genialny xD. Zaskoczył mnie Tymon xD masakra! Geniusz xD Ciekawe czy ja doczekam sie swojego xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 CHcecie być w parze/ XD A tak z przodu nie masz foty? XD nie w parze :P plz :D a w parze to mnie możesz zrobić z tą panią co na poprzednim zdjeciu w kącie siedzi, ew. jakiś wątek że mi serce łamie to bedzie realistycznie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Patrzcie dwa Tymonki XD Nieno każdy się doczeka swojego komiksu :D Dla mnie to nie problem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Czy to Tymon-Atomówka w samych majtkach ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 UP superanckie w czym robisz grafe Photoshop ?? czy tradycyjny microsoftowy polski Paint??xD :):) Ten up to do ariyme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 UP superanckie w czym robisz grafe Photoshop ?? czy tradycyjny microsoftowy polski Paint??xD :):) Ten up to do ariyme To w spodenkach to w paincie a w majtach w graphicsgale ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 O już wiem dzięki , zrób o mnie komiks pls :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Komiks wymiata. Masz talent :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Nie musisz szukać masz :) Foty dają na komiksy się rzucają hahahahaha :lol2: Tymon przejmuje Twoją kobitę...dawać ją!!! Pasuje Murda+Ariyame=Love :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 haha uśmiałem się do żywego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 A czy ja mogę być po pablo1517 ? Masz talent ,a ja co dopiero się zacząłem powoli rozkręcać i już mnie na Devaintarcie zbanowali XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi