LolikZabijaka Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Siema, robię wyścigi online i chcę, żeby maxymalnie mogło wbić 20 zawodników, ale to nie wszystko co mam zrobić, żeby nie pojawiali się w jednym miejscu tylko w wyznaczonych punktach(każdy w innym) ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 A używasz 39dll?? Bo to ważne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 A używasz 39dll?? Bo to ważne! a co to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 39Dll to jest DLL'ka napisana c++ do łączenia się 2,3,4,6,100000 komputerów do jednej gry <_< Polecam ci ją;p Łatwej ją pojąć xd A z tymi punktami to postaw jakieś objekty na mapce (np. start1,start2 itd...)i w każdej w create global.start_1=0 itd... I przy łączeniu: if global.start1=0 then instance_create(player,start1.x,start1.y) global.start_1=1 itd... Albo tablice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 a jak zrobić zeby na wyścigu każdy miał na początku swe miejsce ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Napisałem wyżej :) (w tym moim poście wyżej: ja tak robiłem z 39dll :P nie wiem czy ci to zadziała ale powinno xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 http://64digits.com/games/index.php?cmd=vi...ame&id=2527 masz tak racer example :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 @UP: Właśnie tego szukałem chwilę temu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Dzięki Marek. S :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi