g-Enjoy Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Tą wąchajcie, ja wiem swoje :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ja wiem swoje nie, nie wiesz ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 nie, nie wiesz ;o Ty też nie :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ty też nie I znowu się mylisz bo ja wiem ;F btw czas zakończyć offtop, na temat panowie, na temat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 I znowu się mylisz bo ja wiem ;F btw czas zakończyć offtop, na temat panowie, na temat ;) Kur... jaki offtop? To "Rozmowy niezbyt kontrolowane" ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 mze niech admini zrobia taki bajer, ze bedziemy głosowac na tekst roku? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 bylo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 fgsfds.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pental Stary Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Heh, fajne, Yoda :thumbsup: ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Kur... jaki offtop? To "Rozmowy niezbyt kontrolowane" ;/ ehh nie zrozumiałeś żartu ironicznego ( ;o ) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 ehh nie zrozumiałeś żartu ironicznego ( ;o ) :P Ależ oczywiście, że zrozumiałem ;s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ależ oczywiście, że zrozumiałem ;s Po stylu w jakim napisałeś tamtego posta, nie widać było, abyś zrozumiał ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 post nic nie wnoszący do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 jem kiełbase z grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 a ja grilla z kiełbasy \: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 kolejny post nie na temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 z ketchupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Chcialbym poruszyć ciekawy temat, a mianowicie: Co sądzicie o plonach rzepaku zebranego pod koniec 1932 w Gruzji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 pod koniec 1932 w Gruzji To Gruzja się wówczas istniała? ;d Karkozja :D kolejny post nie na temat Warn za zabawę w moderatora ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 i następny post nie na temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 i następny post nie na temat I warn+2 za odświeżanie starych tematów :sp_ike: (nekrofilia :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 nekrofilie to ty masz w domu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Gm-WvIVpNF0 XD Pierwsza akcja jest słaba, dopiero od drugiej się rozkręca. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x-drb Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ktoś wczoraj wspomniał w shoutboxie o portalu. PORTAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 zdaaaałem kurwa biologie :DDDDDDDDddddddddddd idealna okazja żeby się schlać do nieprzyotmości! ojej ojej co to będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 poprawka ;>? gz xd w tym roku wyjątkowo późno były xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ''Ktuś mnie posfie do sondu?'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 taq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 że były późno to własnie wielki plus, bo termin poprawy poznałem dopiero w połowie sierpnia. w nowym roku chyba trzeba wziąć się bardziej do roboty, bo 2 dni podczas wakacji zmarnowane na nauke to jakieś gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ''taq mi pszykro'' ''czy pszeprarzam wystarczy''? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi