Nikas Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 omg! wtf! bbq? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 omg! wtf? warn??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 slevixzg rh slevirmt! AtBash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Co Kaczyńscy robią na korcie tenisowym? Grają w siatkówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Widzę Harv, że oglądasz studio olimpijskie na jedynce ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Marmot co tak spadłeś w graniu? ;p Ah, sorry to wina steamcard :P Nikas, jesteś taki spoko ziom, że aż gra o Tobie powstała ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Uwaga! Najgorszy kawał stulecia: "Dlaczego ptaki odlatują do ciepłych krajów? Ponieważ, nie chce im się iść!" Hahahaha! (Age'owski śmiech (podczas gry wciśnij enter i wpisz 11 i znowu wciśnij enter)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 @g-Enjoy: Po prostu tydzień mnie w domu nie było, więc staty się nie nabijały ;p . Ale już zdążyłem nadrobić xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 lawl, to moja wina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 eh te dupy i dupeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Lipa bo tf2 dedicated serwer mi nie działa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 wszyscy dostają warn 90% za spam i offtop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 a ty bana za to, że oddychasz ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ppppppppppppppppppppppppppppoooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttrrrrrrrrrr rrrrzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeee Zajepisty błond ortogrwiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 I już wiemy, skąd na liczniku na stronie głównej tyle postów. No - jeden więcej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 CCCombo!!! TTTriple Post!!! EDIT O kutwa, zapomniałem o sklejaniu postów :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Ranmus Ty zły szatanie! Co Ty tutaj dajesz za brzydkie obrazki! Jeszcze chciałeś zrobić legendarnego combo tripleposta ;[ Trzeba przyznać. Te obrazki są wporzo ;=/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 heh pierwszy obrazek najlepszy, nie ma co :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 ten po prawo kozaczek pod wałęse podchodzi, no i pod smolenia troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Bardziej pod smolenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 http://www.youtube.com/watch?v=iMU2rd1Fx8o ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 !! Gir-studio.combo!! Bush says America fuck You!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 !! Syf panie. Kiedyś Zainfekowane Grzyby grały fajną muze, lecz teraz sie zrobił z tego komercyjny SYF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Jeszcze raz takie akcje i temat zostanie zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 W końcu ktoś zareagował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 no wlasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 chyba trochę przegiąłem :P dobrze porozmawiajmy o kontroli żony nad mężem :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 zony bija meżów w genitalia a potem sie nad nimi znecaja wydajac polecenia: kup ziemniaki, zrób obiad, przewin dzieci, zapłac rachunek, kup mi spodnie na allegro, daj mi pieniadze, kup mi bielizne, idz ze mna na przyjecie do tesciów, kup mi spodnie, zrób mi sniadanie, przynies sniadanie do łózka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 do sądu trzeba taką pozwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi