propaganja Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Może to dziwnie zabrzmi, ale muszę to powiedzieć... :P Z racji tego, iż na gmclanie większość to osobniki płci męskiej... mam pytanie. Znacie jakieś techniki 'powstrzymania' wzwodu? sorry że odświerzam stary wątek, ale dopiero to przeczytałem i w końcu rozmowy niezbyt kontrolowane ;D Jak dla mnie pytanie roku, no może poza "co to jest kondom?" adasia G. Czasami nadchodzi nieodpowiedni moment, gdzie niespodziewanie (mówiąc potocznie) "stanie" nie ma nieodpowiednich momentów, laski to kręci hahaha, szczególnie w klubie jak laska wyczuje na tyłku albo na nodze żże twardy z Ciebie chłopak - wtedy bierzesz ją od tyły żeby sie poobcierała - i już jest Twoja :D ... co robicie? Osobiście skupiam się starając obliczyć jakieś skomplikowane działanie matematyczne, ale czasami to nie działa. Co radzicie? :jezor: radze sobie znaleźć niewolnice ze sprawną ręką, ustami lub słowem za które gnysek mi kiedyś dał warna :) a jak sprawa ma sie w miejscu publicznym to weź jakąś laske na kolana żeby zasłoniła ;) tylko nie przebij jej spodni. jesli ma spodniczke to tym lepiej Wbrew pozorom pisze całkiem serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Tylko nie zaczynaj od dziewczyn jakie ma Propaganja na avatarze =p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 ano ;D nie można robić konkurencji peddobearowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 a mogą być laski takie jak w moim avatarze? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 a mogą być laski takie jak w moim avatarze? ;p ZA WARUDO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 DOBRA TO JEDZIEMY PO TUKSMANIE LOALOALAOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 DOBRA TO JEDZIEMY PO TUKSMANIE LOALOALAOL No to jedźcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 kto ma samochod? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 ja. w planach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 a ja mam zegarek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 A ranmus ma gmclan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 A JA MAM KROWE RAKIETE NA PULPICIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 a ja mam killera w spodniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 A JA MAM KROWE RAKIETE NA PULPICIE pokaa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 nie, bo tuksman bedzie chciał sie z nia pobawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 swojej nie ma ;[? ja mam zapałki i lubię się bawić w chowanego ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 ... co robicie? Osobiście skupiam się starając obliczyć jakieś skomplikowane działanie matematyczne, ale czasami to nie działa. Co radzicie? tongue.gif Jedziesz na ręcznym. Samochodu nawet nie potrzeba =O! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 niewolnica lepiej sie sprawdza nie trzeba machać pół godziny ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 :boxed: :] :P :crying: :crying: :twisted: ;) :thumbsup: :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 :boxed: :] :P :crying: :crying: :twisted: ;) :thumbsup: :jezor: nie bo metanol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 vader: 'emocjonującego' posta nam ukazałeś ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 vader: 'emocjonującego' posta nam ukazałeś ;F Wiem. Aż się posikałęm, kiedy go czytałem zaraz po napisaniu go. Myślałem sobie: co mogłem znowu emocjonującego napisać. Wiedziałem, że tom może być wszystko, bo w ogóle siebie nie znam. I am Vader jest taki tajemniczy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Wiem. Aż się posikałęm, kiedy go czytałem zaraz po napisaniu go. Myślałem sobie: co mogłem znowu emocjonującego napisać. Wiedziałem, że tom może być wszystko, bo w ogóle siebie nie znam. I am Vader jest taki tajemniczy.... UKRADŁEŚ MI KOBIETĘ!!! Co to miało być? :mellow: Powiem prosto z mostu: Może i jestem nie lepszy, może byłem kiedyś durny może jest tak i teraz, ale Ty masz zdrowo jeb*ięte na tej głowie :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 i am vader = korn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 nie, bo tuksman bedzie chciał sie z nia pobawic ja chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 i am vader = korn? oh noł.ale jak tak to czemu znowu założył nowe konto? ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 bo na tamto bana dostał za hackowanie mojego konta ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 no tak, ale ostatnio przecie miał nick ghost więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 ghost to był korn? ;o ano rzeczywiście ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 ej, może byście mi najpierw powiedzieli kim jest korn? UKRADŁEŚ MI KOBIETĘ!!! Co to miało być? :mellow: Powiem prosto z mostu: Może i jestem nie lepszy, może byłem kiedyś durny może jest tak i teraz, ale Ty masz zdrowo jeb*ięte na tej głowie :huh: Nie można powiedziec czegos tak sobie? Żartowałem przecież. Ale jesteś pokręcony.... BTW O jaką kobietę ci biega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi