Misiek999 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 @lenin : widać komiksy nie pomogły ;d a myślałem....... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 ej oni chcą kupić moje DNA i wypuścić je open source ;[[[ TuKman WSTYDŹ SIĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 widać komiksy nie pomogły ;d a myślałem....... xD Niektórym to nic już nie pomoże ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 No, a operacja plastyczna? spróbować można ;] bo być gorzej to już nie może chyba ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 No, a operacja plastyczna? A co z inteligencją itp? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 tego już niestety nie uratujemy, ale nie spisujmy go na straty! Jak nie inteligencja to wygląd! Będzie ciężko ale nie wszystko stracone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 tego już niestety nie uratujemy, ale nie spisujmy go na straty! Jak nie inteligencja to wygląd! Będzie ciężko ale nie wszystko stracone!popatrzmy np. na takie blondynki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 no wiesz, blondynki z niego nie zrobimy... no ale może coś mniej podobnego do dupy się wyskrobie, podetnie skalpelem tu, dołoży tam, tu jakieś małe szlaczki i pierdółki i będzie ładna pisanka na święta =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 popatrzmy np. na takie blondynki xD Ale one przynajmniej mają jakieś odrobinki inteligencji :P będzie ładna pisanka na święta =) O i to już prędzej ;) Będzie wielkanocny (wigilijny? :P ) tuXman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Ale one przynajmniej mają jakieś odrobinki inteligencji :P O i to już prędzej ;) Będzie wielkanocny (wigilijny? :P ) tuXman Bawiły się 2 blondynki klockami, przyszła 3. i spuściłą wodę. W jaki sposób zginęła blondynka podczas picia mleka? Usiadła na niej krowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 ja bym słowa blondynka zamienił na słowa tuxman =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Dobra, przestańcie już, bo znowu ten temat schodzi na psy, znowu zaczęliście przesadzać, jak za początku istnienia tego tematu. Może i to było na początku śmieszne, ale już nie jest. Nie sądzicie, że już trochę przeginacie pałę z tym obrażaniem Tuxmana? Wiecie, że mogę dać wam wszystkim po warnie z racji 6. punktu regulaminu za to? Dajcie sobie siana, albo róbcie wszystko w dobrym smaku, bez przesadyzmów ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Wiemy, wiemy no ale spójrz sam co on wyprawia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Przeżywacie to jak stonka wykopki. Zaakceptujcie Tuxmana takim jakim jest :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Wole żeby mi neta odcięli niż go tutaj tolerować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Dobra, przestańcie już, bo znowu ten temat schodzi na psy, znowu zaczęliście przesadzać, jak za początku istnienia tego tematu. Może i to było na początku śmieszne, ale już nie jest. Nie sądzicie, że już trochę przeginacie pałę z tym obrażaniem Tuxmana? Wiecie, że mogę dać wam wszystkim po warnie z racji 6. punktu regulaminu za to? Dajcie sobie siana, albo róbcie wszystko w dobrym smaku, bez przesadyzmów ;p . Thx, że mnie bronisz :D Ale staram się być dobrym forumowiczem, a robicie jajca ze mnie :( (opróćz modków i adminów poza Snake'em i Ranmusem) ;o i jak zrobiliście już catch the clown open source ?? Heh. Na razie brak pomysłów na Open Source'owe gry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 No to zamiast lizać nas po zadach to byś wziął się za siebie i postawił, a nie dalej lizał za to, że Cie besztamy ;/ to nie jest mądre... Im bardziej będziesz się podlizywał i pokazywał jakim NAZISTĄ(!!!!!) jesteś tym bardziej będę Cię niszczył tu na gmclanie i gdziekolwiek Cie spotkam ;] bo nie lubię takich typów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Im bardziej będziesz się podlizywał i pokazywał jakim NAZISTĄ(!!!!!) jesteś tym bardziej będę Cię niszczył tu na gmclanie i gdziekolwiek Cie spotkam ;]lol tylko żebyś sobie klawiatury nie połamał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 @up: a co tam ;) zawsze jest jakaś inna pod ręką ;p * mój błąd z antysemitami ;p chodziło mi o antysemityzm a nie antyseminityzm :P błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 a robicie jajca ze mnie :( (opróćz modków i adminów poza Snake'em i Ranmusem)Nom, święta prawda, ja to nawet mam ciągaty na bana za głupotę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 O nie gnysek zmienił avatar, a poprzedni był taki ładny :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Dobrze, że temat odświeżony ;F Gnysek why? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Gnysek why? :P -For money :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 x: Gnysek why? Gnysek: FOR MONEY! @up: kurde byłeś szybszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 For money o0 Gnysek trzepie kapuchę na avatarach ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 o0 Gnysek trzepie kapuchę na avatarach ;F Z czegoś w końcu trzeba żyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 z trzepania na pewno, ale czy kapuchy x_X? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Wiedziałem ze Gnysek tanio trzepie. >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 z trzepania na pewno, ale czy kapuchy x_X? Ja tam nie wiem, wolę nie wnikać, wiesz... te osobiste sprawy ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Aj dzieci nieładnie tak późno siedzieć przed komputerem i wypisywać głupot na Szanownego Pana Administratora =O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi