lenin Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Cytat ale nie lubię pedałów, jestem rasistą a Ja nie nawidzę rasistów jakiś problem,...? wkurwiają mnie teksty tego typu rasizm trzeba tępić!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 no sorry ale nikt mi tu nie będzie wyskakiwał z jakimiś rasistowskimi tekstami, a to jest coś czego najbardziej nie lubię.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Baaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 lenin napisał(a): a Ja nie nawidzę rasistów jakiś problem,...?Gówno mnie to obchodzi Nie lubię kolorowych i nie będe tego ukrywać. Co nie znaczy, że gdybym takiego spotkał na ulicy to bym szukał ostrego lub tępego narzędzia B) W sumie ciężko takie coś nazwać rasizmem, bo do rasizmu dołazi jeszcze kilka innych motywów, ale co tam. Ja tu nazw wymyślać nie będe :santa: Cytat no sorry ale nikt mi tu nie będzie wyskakiwał z jakimiś rasistowskimi tekstamiGdzie ja ci "wyskoczyłem" z rasistowskimi tekstami? "jestem rasistą" - prawdziwie rasistowska propaganda :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Ranmus, nie bądź taki hej do przodu. Mam wkleić loga z irca z dyskusją na temat murzynów w której brałeś czynny udział? Ciągle gdzieś to mam B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Ja rasistą nie jestem... nie mam uprzedzeń do kolorowych... Ale do homo płci męskiej jakoś mnie nie ciągnie i wręcz czuje wstręt ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 mam te same poglądy co lenin :] rasistom nie! ja tam bym chciał mieć czarnego kumpla ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Popieram lenina. Stop Rasizmowi!!! Czarni kumple = prawdziwi kumple :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Cytat Czarni kumple = prawdziwi kumple tongue2.gif Biały murzyn się znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Cytat Cytat Czarni kumple = prawdziwi kumple tongue2.gif Biały murzyn się znalazł. Błeheheh :lol2: TuxMan a ilu masz tych prawdziwych kumpli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 TuxMan pewnie nigdy nie spotkał czarnego a mówi że prawdziwy kumpel :< Nie jestem rasistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Kamrat napisz coś jeszcze. Szykuje się fajna dyskusja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 jade raz pociągiem do katowic do dziewczyny i w pociągu siedział jakiś murzyn... Jakieś łebki młodsze ode mnie podeszły do niego i się pytają: "kali polak? kali mówi po polskiemu? pierdolony niggas!" na szczęście to był francuz... ale myślałem, że im wpierdolę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Cytat Jakieś łebki młodsze ode mnie podeszły do niego i się pytają: "kali polak? kali mówi po polskiemu? pierdolony niggas!" lol dobre B) Cytat ale myślałem, że im wpierdolę ;p Nie radzę. Pewnie dostałbyś jeszcze lepszą wiązanką + kłopoty do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Cytat jade raz pociągiem do katowic do dziewczyny i w pociągu siedział jakiś murzyn... Jakieś łebki młodsze ode mnie podeszły do niego i się pytają: "kali polak? kali mówi po polskiemu? pierdolony niggas!" na szczęście to był francuz... ale myślałem, że im wpierdolę ;p xD, szkoda ,że ich nie zlałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Yoda napisał(a): Nie radzę. Pewnie dostałbyś jeszcze lepszą wiązanką + kłopoty do tego. wątpię... mógł bym mieć kłopoty od konduktora ale na pewno nie od tych dzieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Pieter napisał(a): wątpię... mógł bym mieć kłopoty od konduktora ale na pewno nie od tych dzieci... Zdissowałyby cię na śmierć, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Cytat Zdissowałyby cię na śmierć, o! No pewnie, rzuciłyby jakieś "wyglądasz na jakieś 40 lat, brzydal jesteś, bez obrazy" i Pieter bez szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Oh noes lolerzd! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Cytat mógł bym mieć kłopoty od konduktora ale na pewno nie od tych dzieci... No a czy ja mówię że kłopoty od tych łebków? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 a co mi kanar zrobi xD? spisze? xPPP zadzwoni po sokersów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 "jesus fucking christ" :lol2: to mnie rozwaliło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Rasism = stop. Kurde ale pedały budzą we mnie wstręt gdyby to ode mnie zależało to... (dobra nie dokończę :P bo warna dostanę :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Jesus fuckin christ xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi