Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 wtf? jakie zdjęcie Mam cytować? :> Ja jeszcze dzisiaj mam zamiar opublikować minimum jeden przykład dla GMa. Hurra! :) ja też bym jakiś zrobił ale sam nie wiem czego :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Lubie ogórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Yoda, czyń powinność. ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ja jeszcze dzisiaj mam zamiar opublikować minimum jeden przykład dla GMa. Ja też zrobię i obiecuję, że dam go dziś. Wpadłem na pewien pomysł, jaki przykład zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Yoda, czyń powinność. ^ Hę? Ja też zrobię i obiecuję, że dam go dziś. Wpadłem na pewien pomysł, jaki przykład zrobić. Zdradź tajemnice ]:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 O ogórkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 O ogórkach? Blisko. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Warzywach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 O cukiniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariyme Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Yoda chciał mieć z tymonem lodówkę. :twisted: Jestem zazdrosna. :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Warzywach? Trafiłeś, ale jeszcze jest jeden szczegół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Jestem zazdrosna. :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:O lodówkę? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Przykład o adminach GMCLAN :]? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Tak, tak, a teraz pozwólcie, że ja przypomnę, że Ci dwaj panowie, gadali, że ten kanał upadnie po dwóch tygodniach i wszyscy wrócą do nich na #gmclan..... A potem sami przyszli.... :D Bo Ranmus wiedział, że i tak przegra, więc nas uopował. Tylko, że kto będzie za wami płakał? Jak była secesja, to nie wchodziłem na halpa, mało kto prócz samych was tam wchodził. "Nas" czyli wszystkich osób obecnych teraz na #gmclan.org ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 "Nas" czyli wszystkich osób obecnych teraz na #gmclan.org ;)Ty, dziadek, pietrus, globi... no czy ja wiem. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Jestem zazdrosna. crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif crying.gif A Tymon chciał mieć ze mną dzieci! :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ty, dziadek, pietrus, globi... no czy ja wiem. ;D Adster, Marmot, Supavader. Ba nawet i Marrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Adster, Marmot, Supavader. Ba nawet i Marrac. i czasem Ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Adster, Marmot, Supavader. Ba nawet i Marrac.No to normalnie cała elita GMclanu. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 I Bixon, dopóki nie dostał bana nie wiadomo za co od blacka.... Teraz juz znikł ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Się zamknie czata i się skończy, sensu w nim brak. Ci co siedzą na kanale i tak będą tam siedzieć, a zwykłych gmclanowiczów wykopujecie, więc chyba czas skończyć tą farsę. Ewentualnie zrobić własnego, autorskiego czata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Się zamknie czata i się skończy, sensu w nim brak. Ci co siedzą na kanale i tak będą tam siedzieć, a zwykłych gmclanowiczów wykopujecie, więc chyba czas skończyć tą farsę. A proszę cię bardzo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Po co zamykać ? Dwóm osobą odjąć opa i będzie porządek :P A tak inną drogą, Ranmus, oni są niezwykłymi gmclanowiczami? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 22 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A proszę cię bardzo. :)A proszę bardzo, jak wam nie zależy, to łaski bez: https://gmclan.org/index.php?czat#czat Po co zamykać ? Dwóm osobą odjąć opa i będzie porządek tongue2.gif A tak inną drogą, Ranmus, oni są niezwykłymi gmclanowiczami? biggrin.gif W sumie dobry pomysł, ale teraz nie mam na to czasu, może później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Co mnie to obchodzi, jestem morsem. http://pl.youtube.com/watch?v=cqOKvonLrH8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 I po co od razu zamykać ? Dwóm osobom odjąć opa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A proszę bardzo, jak wam nie zależy, to łaski bez: https://gmclan.org/index.php?czat#czat W sumie dobry pomysł, ale teraz nie mam na to czasu, może później. Bee, i tak mam własnego klienta IRCa ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Zdefiniuj prawdziwego faceta :> to taki ktorego nic nie zaskoczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 I po co od razu zamykać ? Dwóm osobom odjąć opa... I jednemu Bixonowi dodać bana. ;) Lubisz przekręcać nicki ? Swojego se przekręcaj ... Beczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi