Pieter Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 ud$$$**$$$$$$$bc. u@**" 4$$$$$$$Nu J ""#$$$$$$r @ $$$$b .F ^*3$$$ :% 4 J$$$N $ :F :$$$$$ 4F 9 J$$$$$$$ 4$ k 4$$$$bed$$$$$$$$$ $$r 'F $$$$$$$$$$$$$$$$$r $$$ b. $$$$$$$$$$$$$$$$$N $$$$$k 3eeed$$b $$$Euec."$$$$$$$$$ .@$**N. $$$$$" $$$$$$F'L $$$$$$$$$$$ $$$$$$$ :$$L 'L $$$$$ 4$$$$$$ * $$$$$$$$$$F $$$$$$F edNc @$$$$N ^k $$$$$ 3$$$$*% $F4$$$$$$$ $$$$$" d" z$N $$$$$$ ^k '$$$" #$$$F .$ $$$$$c.u@$$$ J" @$$$$r $$$$$$$b *u ^$L $$ $$$$$$$$$$$$u@ $$ d$$$$$$ ^$$$$$$. "NL "N. z@* $$$ $$$$$$$$$$$$$P $P d$$$$$$$ ^"*$$$$b '*L 9$E 4$$$ d$$$$$$$$$$$" d* J$$$$$r ^$$$$u '$. $$$L "#" d$$$$$$".@$$ .@$" z$$$$*" ^$$$$. ^$N.3$$$ 4u$$$$$$$ 4$$$ u$*" z$$$" '*$$$$$$$$ *$b J$$$$$$$b u$$P $" d$$P #$$$$$$ 4$ 3*$"$*$ $"$'c@@$$$$ .u@$$$P "$$$$ ""F~$ $uNr$$$^&J$$$$F $$$$# "$$ "$$$bd$.$W$$$$$$$$F $$" ?k ?$$$$$$$$$$$F'* 9$$bL z$$$$$$$$$$$F $$$$ $$$$$$$$$$$$$ '#$$c '$$$$$$$$$" .@"#$$$$$$$$$$$$b z* $$$$$$$$$$$$N. e" z$$" #$$$k '*$$. .u* u@$P" '#$$c "$$c u@$*""" d$$" "$$$u ^*$$b. :$F J$P" ^$$$c '"$$$$$$bL d$$ .. @$# #$$b '#$ 9$$$$$$b 4$$ ^$$k '$ "$$6""$b u$$ '$ d$$$$$P '$F $$$$$" ^b ^$$$$b$ '$W$$$$" 'b@$$$$" ^$$$* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 żryj pan rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Poczuj zapach palonej gumy <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Umyj zeby Piszcie cos ludzie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 #!/bin/bash dupa=0 echo 'Gmclan ankieta syfxor v0.0.1' echo 'By globi' echo '' echo 'Dodałem do tego skryptu mały błąd - jest to zabezpieczenie przed tuxmanami' echo '' echo '' echo -n 'Podaj pan numer ankiety:' read nr echo -n 'Podaj pan numer glosu:' read glos echo '' echo 'Mogles użyć tylko liczb/cyfr, jeżeli zrobiłes inaczej - PIERDOL SIE' echo '' echo 'Rozpoczynam syfienie' echo '' exit #pr0 while true syf=`echo -n $((dupa+1))` do curl -s --data "zm%5B0%5D="$nr"&zm%5B1%5D="$glos"&act=vote_poll" https://gmclan.org/index.php? > /dev/null echo 'Dodalem' $syf 'glos' dupa=$syf done echo 'I TWOJEGO STAREGO TEŻ' Jestem zuy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Heh niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Nie pij za kierownicą bo walniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Duble Post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Jako pierwszy użytkownik w tym temacie mówię TRIPLEEEE POSTTT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 ale nie cccccoooommmmbbooo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 poszedłem do lodówki a tam pucha, chciałem iść z psem na spacer ale mnie nie słucha, moją byłą panią właśnie jakiś frajer rucha, a na monitorze klapneła jakaś wielka mucha, strąciłem ją klapkiem, nie tracąc pogody ducha, i tak sie rozmaśliła że sie uśmiechnałem od ucha do ucha. Niestety ta radość była krótka i krucha, nie pomogło nawet jak sciągnałem bucha, poszedłem po browar do sklepu - ale sprzedawczyni jak by była głucha, chciałem tyskie w butli a tu wyszła plucha... a idź pan w cholere z takimi problemami, w świecie pełnym ludzi, w którym i tak jesteśmy sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 A ja zrobie forthiple post!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Buhahahahahahaha!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 hahahahahahahahahaha! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 BEAT that!!!! NOOB!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 wlasnei zabiles 4 kotki :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 O Kurcze zapomnialem... ;( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 O Kurcze zapomnialem... ;( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ty pieprzony sadysto NA STOS GO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Swoją drogą, zabiliśmy już 1519 kotków. ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 1520!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 1522 ;( eh zabijmy jeszcze z 478~ xd tak do pełnych 2k xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 podziel to przez 9 bo teoretycznie tyle mają żyć. nie tak łatwo z tymi kocurami wrednymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 dolicz mojego "obsrańca" bo mnie wkurza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 ile jest wszystkich uzytkownikow w gmclanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 ile jest wszystkich uzytkownikow w gmclanie? Dużo i jeszcze mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 To mszyscy powinni napisac po Malo i jeszcze wiecej postow, aby zabic wszystkie koty na ziemi!!! Buahahahahahahah!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Przejdzcie do bardziej merytorycznej rozmowy, bo się to skończy... Globi, daj jakiś dobry kurs basha pl0x, bo pisanie narzędzi dla linuksa w C# czy PHP to jak walenie z grubej rury do muchy. Szkoda, że na linuksie nie ma powershella. :( I wypierdzielaj z takimi skryptami!!!11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 To mszyscy powinni napisac po Malo i jeszcze wiecej postow, aby zabic wszystkie koty na ziemi!!! Buahahahahahahah!!! ahahahahah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Globi, mam dla Ciebie ultimatum. Idę się dzisiaj narąbać. Jak wrócę i po pijaku stwierdzę, że nie kursu basha, to masz bana. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi