g-Enjoy Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Bagno, nie każdy jest szczęśliwym użytkownikiem naszej-klasy, i nie każdy szczęśliwiec ma możliwość przeglądania profili ;/ Wiem, czemu akurat mówisz to mi? Masz mnie za pajaca oceniającego "fotki" i szpanującego ilością znajomych? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Nie, poprostu dajesz linka, a ja nie mam możliwości obejrzenia jego zawartości ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ale wy jesteście cool bo nie zakładacie konta na nasza-klasa ej no kocham was za waszą niechęć do NK... Co prawda mają słabe zabezpieczenia ale fajnie jest czasem spotkać starych znajomych. Wasze pozerstwo mnie dobija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ale wy jesteście cool bo nie zakładacie konta na nasza-klasa ej no kocham was za waszą niechęć do NK... Co prawda mają słabe zabezpieczenia ale fajnie jest czasem spotkać starych znajomych. Wasze pozerstwo mnie dobija... :boxed: ja potrafię się spotkać ze starymi znajomymi nie posiądając konta na naszej-klasie (przy okazji wyśmiewiając się z tego gówna). wniosek jest jeden - niech żyje pozerstwo! B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Masz za małego fiuta, żeby korzystać z naszej klasy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Masz za małego fiuta, żeby mi sensownie odpowiedzieć ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 lol iksde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Obaj macie za małe zeby ze sobą gadać. Koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 twojastara.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 jak wpisałem w CMD "TUXMAN" to mi skasowało połowęplików, zawiesiło kompa i jakieś pingwiny latały po ekranie :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Nie, bo po co mi masło, skoro mam dwa żetony i jeden nagryziony puzel. O_o? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 jak wpisałem w CMD "TUXMAN" to mi skasowało połowęplików, zawiesiło kompa i jakieś pingwiny latały po ekranie ahahahahah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 jak wpisałem w CMD "TUXMAN" to mi skasowało połowęplików, zawiesiło kompa i jakieś pingwiny latały po ekranie :angry: xD. Śmieszne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Niezły z ciebie haker tux :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ahahahahah. kocham tę twoją ironię :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 kocham tę twoją ironię :* moja ironia: ja ciebie też ;* http://img292.imageshack.us/img292/3528/epicpostqf8.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scors Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 apsik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 na zdrowie ;F btw co tam u kogo słychać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 U mnie drzwiczki kuchenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 oj to niedobrze, trzeba naoliwić jak skrzypią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Chce ktoś trochę coli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Mam swoją ;[ Wszyscy won na #gmclan.org ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Tak, reaktywujemy kanał B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Wszyscy won na #gmclan.org ;[ wyganiasz mnie? :( ja nigdzie nie idę ;F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 wyganiasz mnie? sad.gif ja nigdzie nie idę ;F Choooodź na IRC. ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 sapeży czają sie na wieży,a ja nie nosze wąskich spodni bo to na mnie nie leży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 LONGCAT IS LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOONG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 LONGCAT IS LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOONG A ja jestem Adam. Miło mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 LONGCAT IS LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOONG Shortcat is short Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi