lenin Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 ale nie lubię pedałów, jestem rasistą a Ja nie nawidzę rasistów jakiś problem,...? wkurwiają mnie teksty tego typu rasizm trzeba tępić!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 no sorry ale nikt mi tu nie będzie wyskakiwał z jakimiś rasistowskimi tekstami, a to jest coś czego najbardziej nie lubię.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Baaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 a Ja nie nawidzę rasistów jakiś problem,...?Gówno mnie to obchodzi Nie lubię kolorowych i nie będe tego ukrywać. Co nie znaczy, że gdybym takiego spotkał na ulicy to bym szukał ostrego lub tępego narzędzia B) W sumie ciężko takie coś nazwać rasizmem, bo do rasizmu dołazi jeszcze kilka innych motywów, ale co tam. Ja tu nazw wymyślać nie będe :santa: no sorry ale nikt mi tu nie będzie wyskakiwał z jakimiś rasistowskimi tekstamiGdzie ja ci "wyskoczyłem" z rasistowskimi tekstami? "jestem rasistą" - prawdziwie rasistowska propaganda :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Ranmus, nie bądź taki hej do przodu. Mam wkleić loga z irca z dyskusją na temat murzynów w której brałeś czynny udział? Ciągle gdzieś to mam B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Ja rasistą nie jestem... nie mam uprzedzeń do kolorowych... Ale do homo płci męskiej jakoś mnie nie ciągnie i wręcz czuje wstręt ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 mam te same poglądy co lenin :] rasistom nie! ja tam bym chciał mieć czarnego kumpla ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Popieram lenina. Stop Rasizmowi!!! Czarni kumple = prawdziwi kumple :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Czarni kumple = prawdziwi kumple tongue2.gif Biały murzyn się znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Czarni kumple = prawdziwi kumple tongue2.gif Biały murzyn się znalazł. Błeheheh :lol2: TuxMan a ilu masz tych prawdziwych kumpli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrac Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 TuxMan pewnie nigdy nie spotkał czarnego a mówi że prawdziwy kumpel :< Nie jestem rasistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Kamrat napisz coś jeszcze. Szykuje się fajna dyskusja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 jade raz pociągiem do katowic do dziewczyny i w pociągu siedział jakiś murzyn... Jakieś łebki młodsze ode mnie podeszły do niego i się pytają: "kali polak? kali mówi po polskiemu? pierdolony niggas!" na szczęście to był francuz... ale myślałem, że im wpierdolę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Jakieś łebki młodsze ode mnie podeszły do niego i się pytają: "kali polak? kali mówi po polskiemu? pierdolony niggas!" lol dobre B) ale myślałem, że im wpierdolę ;p Nie radzę. Pewnie dostałbyś jeszcze lepszą wiązanką + kłopoty do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warcrawt Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 jade raz pociągiem do katowic do dziewczyny i w pociągu siedział jakiś murzyn... Jakieś łebki młodsze ode mnie podeszły do niego i się pytają: "kali polak? kali mówi po polskiemu? pierdolony niggas!" na szczęście to był francuz... ale myślałem, że im wpierdolę ;p xD, szkoda ,że ich nie zlałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Nie radzę. Pewnie dostałbyś jeszcze lepszą wiązanką + kłopoty do tego. wątpię... mógł bym mieć kłopoty od konduktora ale na pewno nie od tych dzieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 wątpię... mógł bym mieć kłopoty od konduktora ale na pewno nie od tych dzieci... Zdissowałyby cię na śmierć, o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Zdissowałyby cię na śmierć, o! No pewnie, rzuciłyby jakieś "wyglądasz na jakieś 40 lat, brzydal jesteś, bez obrazy" i Pieter bez szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Oh noes lolerzd! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 mógł bym mieć kłopoty od konduktora ale na pewno nie od tych dzieci... No a czy ja mówię że kłopoty od tych łebków? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 a co mi kanar zrobi xD? spisze? xPPP zadzwoni po sokersów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Lipca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 "jesus fucking christ" :lol2: to mnie rozwaliło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
programista Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Rasism = stop. Kurde ale pedały budzą we mnie wstręt gdyby to ode mnie zależało to... (dobra nie dokończę :P bo warna dostanę :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Jesus fuckin christ xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi