Maxius Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Tytuł: Dummis - Online Gatunek: MMORPG takie pogaduszki :) Opis: Jest to gra o nazwie Dummis - Online chodzi się dummisiem i się rozmawia z innymi ludźmi. Szczególnie dziękuję Tymonowi. W następnych wersjach będą także sklepy itp. Teraz jest tylko takie Gadu,Gadu :) Serwery Gry: Uwaga Hamachi! bo mam wewnętrzne IP i musi być hamachi chyba że ktoś postawi serwer gry. Dane Hamachi: Nazwa : Dummis-Online Hasło : miki IP : 5.19.165.248 ale ip powinno pojawić się już w grze. SERWER BEDZIE DOSTEPNY OD 14:00 !! Instrukcja : Nie zakładacie nowej gry klikacie na początku "NIE" Dalej myśle sobie ze se poradzicie :). Download: Tutaj Rozmiar pliku: Spakowana: 1,04 Rozpakowana: 2,26 Autorzy: Programowanie: Tymon Fabuła: Nie wiem czy tu jest fabuła ale Ziomalek Grafika: Tymon (jego grafika) Muzyka: RPG Tusukuru Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Przerobiony przykład. MMORPG takie pogaduszki smile.gif O_o A to ci dopiero... Pozwolę sobie 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nie rozumiem, dlaczego TY zakładasz ten temat. Przecież nie Ty zrobiłeś tę grę. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nom, nic tam nie zrobił, nawet nie dodał jednej linijki kodu. I nawet grafiki te same OMG :( Programowanie: Tymon Fabuła: Nie wiem czy tu jest fabuła ale Ziomalek Grafika: Tymon (jego grafika) Muzyka: RPG Tusukuru Dokładnie to co @up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Przerobiony przykład, jesteś be. Co to jest RPG Tusukuru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Gdyby on był w choćby najmniejszym stopniu stopniu przerobiony, to bym się ucieszył. A tak, to należy użyć określenia "przykład" i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Jestem genialny! Normalnie moje gry same się tworzą. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 To akurat jest tak oczywiste, że pomyślałem, iz nie ma sensu o tym fakcie wspominać. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 SERVER OTWARTY ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ziomalek1996, zdaję sobie sprawę, że masz tylko 12 lat, ale teraz przejawiasz skrajną głupotę.. no żeby tylko to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Nawet nie przerobiony przykład lol :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Prawda ze jak sie nie umie robić gier to sie przerabia przykłady. Weś sie lepiej za GML niz tu przykłady dajesz ktore juz dawno sa na forum ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Dumis Online - grą roku! Ziomalek1996 - na prezydenta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Prawda ze jak sie nie umie robić gier to sie przerabia przykłady. Weś sie lepiej za GML niz tu przykłady dajesz ktore juz dawno sa na forum ;/ On nawet nie przerobił tego przykładu tylko zmienił nazwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaara Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 No ale powaga przynajmniej brawa za przerobienie nazwy ;] przeciez to tez ciezka robota Moja ocena 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Akurat przerabianie przykładów jest jak najbardziej wskazane, bo można sie dzięki temu dużo nauczyć, ale postowanie takich tworów jako pełnowartościowych gier jest zwykłym chamstwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Zagra chociaż ktoś :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Zagrałem, zadowolony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Ziomalek1996, ostatni raz. Zdajesz sobie sprawę z tego co robisz? Czy niet? Reszta cicho siedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Zagra chociaż ktoś sad.gif Nie. Po pierwsze nie będę ściągał Hamachii żeby zagrać w przerobiony przykład. A po drugie w to się nie da grać. Można tylko gadać więc jest to bezsensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Pogonić się też można :) tu chodzi o zabawę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 SERVER OTWARTY ZAPRASZAM! Widzę że ludzie stoją w kolejce by wejśc na server. Daj sobie już spokój,nic tu nie jest twoje,zmieniłeś tylko nazwe,dzięki za zepsucie dnia,rzygac mi się cce jak widze coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Pogonić się też można smile.gif tu chodzi o zabawę smile.gif Ale super zabawa! Gonienie się! Nieeeee! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 No już, koniec wyżywania się. E: O, już ktoś zamknął. Muszę popracować nad refleksem. ;/ Mrr. :3 Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi