my salsa Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 w pokojach jak umieszczam obiekty to nie da sie co do piksela ich ustawic :/ jak zrobic zebym mogl sobie wybrac ich pozycje dokladnie taka jak chce ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 instance_create(x,y,obj); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Chodzi mu o edytor poziomów <_<. Gdzieś się da ustawić rozmiar siatki w room edytorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 29 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2005 Chodzi mu o edytor poziomów <_<. Gdzieś się da ustawić rozmiar siatki w room edytorze. <{POST_SNAPBACK}> Pytał o dokładną pozycję, a na tytuł tematu za bardzo uwagi nie zwróciłem. Najpierw niech się zastanowi o co mu chodzi, a potem pisze bo w tytule jest co innego i w treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Klocek Snap to a Grid ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Jemu chodzi jak to WYŁĄCZYĆ :P . Nawet mod źle przeczytał :P . Poprostu LOL. A jeżeli chodzi o odpowiedź, to w roomie zmień rozmiar siatki z 16x16 do 1x1, albo wyłącz siatkę (wciśnięty przycisk na górze edytora roomów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 30 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Eee... Odpowiedziałem po nazwie tematu ==' Co do Ustawiania obiektów - Bezsensem jest usuwać tą siatke z edytora... juz lepiej w create obiektu nadac x i y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
my salsa Opublikowano 30 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 zalezy mi na szybkim ustawianiu obiektow bo jest ich mnostwo ;) wiec najlepiej wylaczyc przyrownanie do siatki =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Lipca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 Nie wiem jak Wy czytacie, ale ja od razu wiedziałem o co chodzi. Po tytule można było poznać, że chodzi o edytor poziomów, bo nigdzie indziej nie ma takiego zagadnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 30 Lipca 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2005 w gm 6.x jest taki napis: Left mouse button + Alt (lewy) = No snap podstawowa znajomość angielskiego częstokroć się przydaje wbrew pozorom. Ew. ustawić siatkę na 1,1, ew. ustawić w creation code instance_create(); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi