Maxius Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Mam taki problem że mam wejście do mikrofonu z tyłu stacji dysków i gdy podłącze to działa wszystko normalnie ale także mam z przodu stacji dysków wyjście mikrofonowe i gdy podłącze to nie działa co zrobić :( pomóżcie z góry dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Mam taki problem że mam wejście do mikrofonu z tyłu stacji dysków i gdy podłącze to działa wszystko normalnie ale także mam z przodu stacji dysków wyjście mikrofonowe i gdy podłącze to nie działa co zrobić :( pomóżcie z góry dziękuję :) Kup drugą kartę dźwiękową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 To są dwie różne karty dźwiękowe (chyba). Pogrzeb trochę w panelu sterowania Windows, a jeśli to nie pomoże, to BIOS ci pozostaje :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 A powiedzcie konkretniej co zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Rozbierz komputer i zobacz do czego wejście prowadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Mój kolega informatyk paczał i chyba wszystko dobzre jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 To niech "popaczy" raz jeszcze. Zobacz, czy te przednie wejścia są podłączone do karty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 podNie chce mi się rozbierać. Ale jak sa zalożone to chyba powinny być podłaczone do karty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 podNie chce mi się rozbierać. Ale jak sa zalożone to chyba powinny być podłaczone do karty. Nie zawsze; mogą być tak dla lansu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 A o co chodzi ze stacją dysków, bo nie wiem o jaki sprzęt chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Ranmus chodzi o PC'ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Ale gdzie masz z przodu wejście mikrofonowe? W jakimś specjalnym panelu obudowy? I czy jest to zintegrowana z płytą główną karta dźwiękowa czy raczej osobna karta pod pci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Ranmus chodzi o PC'ta Kiedyś autobus się zepsuł i wszyscy wysiedli, kierowca sprawdza, co się dzieje, wtem jeden mówi: - Ja wiem, co się zepsuło, ja wiem! - Panie, daj spokój! I wtem po pół godzinach: - Ja wiem, co się zepsuło! - No to co się zepsuło? - Autobus. Może by wystarczyło szczypta chęci i sprawdzenie czy w ogóle jest wejście z czymś połączone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Kartę mam zintegrowaną. A wejścia mam z tyłu i z przodu z tyłu działają a z przodu obudowy nie. @UP : Fajny kawał xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Może w panelu sterowania tam gdzie "Dźwięki i multimedia" wystarczyłoby zmienić sprzęt? Byłoby tak, gdybyś miał dwie karty dźwiękowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 @UP ale nie mam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Nie chce mi się rozbierać.Jeśli nie chce ci sie rozbierać to rozumiem że nie chcesz mieć dziłającego wejścia pod mikrofon. Bez jaj, jak mamy ci pomóc, jeżeli nic nie wiemy o twoim kompie '-.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Kartę mam zintegrowaną. A wejścia mam z tyłu i z przodu z tyłu działają a z przodu obudowy nie. @UP : Fajny kawał xD. To sprawdź, czy te z przodu są czymkolwiek połączone do karty ? Tak samo wejścia USB z przodu nie zadziałają niepodłączone do niczego, w myśl złotej zasady: "Każde urządzenie elektryczne działa lepiej po wsadzeniu wtyczki do gniazdka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Bo te wejścia mam obok 2 Wejść USB i USB działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 A co ma do tego stacja dysków :blink: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 A co ma do tego stacja dysków :blink: ? To jest taka improwizacja ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 19 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Bo te wejścia mam obok 2 Wejść USB i USB działają. Nom, w samochodzie też kółka się kręcą, co nie znaczy, ze pojedzie. USB, a wejście mikrofonowe, to nie to samo, nie musi być podłączone. To nie idzie jednym kablem, w cuda nie wierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Mam to samo. Wejście z przodu jest wyłączone dla lepszej jakości dźwięku (tak było napisane w informacji). Mogą ci to włączyć w serwisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi