Maxius Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Tutaj piszcie jaki macie sprzęt audio :) ja mam : Przy komputerze : Creative SBS 380 Wieża : Philips FW-C700 Kino Domowe Philips ( nie wiem jak się nazywa ) :) I dodatkowe głośniki z subwooferem 2.1 do keyboardu (bo gram) Subek STX rulez :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Logitech X530 - Do komputera, DvD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Komputer: MediaTech 2.1 + Kolumna AIWA 3-Way Speaker system 80WAT Wieża: Wzmacniacz-Akai AM-17 CD-Kenwood DP 1030 Kolumny- MaxTon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Ch**owe głośniki z monitora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Odtwarzacz mp3 i glosniki do kompa za dyche jakies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Realtek AC'97 + głośniki Auditek warte 20zł :> I jeszcze jakaś-tam wieża Sony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Karta dźwiękowa: SoundMax Głośniki za 100 zł: Tracer Macarena 5.1 Miniwieża MP3 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słoniu Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Jaki będzie kolejny temat? "Jakiego koloru masz komputer?" czy "Co jadłeś dziś na obiad?" O_O; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 UP to jest temat o sprzęcie audio a nie "Jakiego koloru masz komputer?" hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Ja mam cienkie głośniki za 20zł. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 UP to jest temat o sprzęcie audio a nie "Jakiego koloru masz komputer?" hehe :) >oklaski< czytanie ze zrozumieniem sie kłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Jaki będzie kolejny temat? "Jakiego koloru masz komputer?" czy "Co jadłeś dziś na obiad?" O_O; czym jeździ Twoja stara do roboty ? taki będzie słoniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Sennheiser HD 202 + Creative HQ 1300 + Thomson Hed 550 + glosniki ktorych uzywam moze raz na tydzien z odtwarzacza dvd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Icemat Siberia: @Hanjuso: A od jakiej ceny zaczynają się naprawdę porządne Sennheisery, bo chciałbym coś w wyższej półki niż te od Icemata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 stara ale jara wieża z 2 subwooferami i 3 głośnikami w koło pokoju marki sony, I-Pod appla 30gb, bęben Djembe "karimuh" 9' bodajze.. to ostatnie na sprzedaż EDIT. a mama chodzi do pracy z buta bo ma blisko, apropo gdyby ktoś naprawde chciał zakłądać taki temat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Dobre słuchawki podłączone bezpośrednio do PC, głośników nie mam po drodze bo wypaczają sygnał ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianx Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Ja mam dwa szajsowate głośniki za 20zł. ... zaraz ktoś założy temat pt. Jakie macie buty-pochwalcie się. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 - MP3 512MB marki Samsung - MP3 2GB marki Hitachi - głośniki w monitorze - głośniki za 100 zeta - odtwarzacz CD marki Thomson - i wiele innych xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 @Ranmus Ja tam sie nie znam, dla mnie sluchawki w cenie ~100zl sa juz wystarczajaco dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi