Harv Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 No to tak. Kupiłem kilka miesięcy temu na Allegro PS2 przerobione, model SCPH-50004. Wszystkie oryginały działają z kolorami, bez zarzutu. Piraty NTSC działają z kolorami, też bez zarzutu. Ale piraty PAL bez kolorów, a wszystko inne jest - muzyka, dźwięki - ale wszystko czarno białe. Mam telewizor ze prostokątnym wejsciem z wcieciem. Piraty PAL nie działają przez prosotkątne wejscie. Więc kupiłem przejściówke z prostokatnym wejsciem+ RGB i Kabel RGB taką jak tą http://www.togro.pl/galerie/adapter-euro-chinch-s-vi_408.jpg Przejściówke podłączyłem do telewizora, do przejściówki kable RGB, zmieniłem ustawienia wyścia video w PS2 na RGB. Ale dalej te gry nie działają. Może wiecie ocb, jak to naprawić? Mam dosyć stary telewizor który ma z 10 lat. Może jest jakiś program, żeby zmienić z PAL do NTSC? Pomocy plx! Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Nie popieramy piractwa. "A poszoł won"! google.pl. Bez nakierowania z wiadomych przyczyn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Ok, paszoł won. Ale jak ktoś może pomóc, pisac na pw plx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Ja myślę, że powinieneś wejść na jakieś forum o przerabianiu konsol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Nie wiem, ja na zwykłym kablu nie mam problemów teraz. Z poprzednią konsolą miałem problemy, pomógł kabel Euro (z konsoli od razu euro wychodzi), ew. druga opcja to taki RGP który podłączasz do anteny. Ostatecznie zmień telewizor (ja tak zrobiłem :P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Do anteny nie podłącze, bo nie mam przjeściówki ;p Już znalazłem sposób, konwertowanie z PAL do NTSC. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi