OriPL Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Tytuł: Asteroid Destroyer Gatunek:Zrecznosciowka Opis:Klikamy na glazy i zbijamy je gra jest na czas mamy tez bonusy dzieki kturym mozemy zdobyc wiecej PKT:D piszcie w tym temacie wyniki:D Download: !!!KLIKAC!!! Rozmiar pliku: 8.47 MB Autorzy: Tival/OriPL <--- to ta sama osoba Programowanie: Tival/OriPL Fabuła: Tival/OriPL Grafika: Tival/OriPL Muzyka: dzwieki wziete z innych gier Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Tival/OriPL <--- to ta sama osoba Wiesz, że coś takiego jest zabronione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Catch The Clown tylko odrobinkę zmieniony... <_< 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davka Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 8mb :o ocene dam w editcie Edit Gra total Catch the cloun (troche zmieniona grafika "NAWET FAJNA ALE TYLKO MENU I TABLICA WYNIKOW :P " Jednym slowem wywalic rozwalic i zabic 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Nie no, następny szajs. Ludzieeee! Przestańcie dawać tu kiepskie, pierwsze gry, plax! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 1/5 i już naprawdę nie trzeba tłumaczyćdlaczego. Załamujecie mnie aż tak mocno, że zapomniałem napisać mojego ulubionego tekstu(DO D**Y 1/5). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuxMan Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Za co, za co jesteśmy skazani na gry typu Catch The Clown :crying: 1/5 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 ######ste! 5/5 B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Pozatym Klacz de Klałn to gra 4D i ma taką muzukę, że ja codziennie gram w to 3 godziny -10/10 (czyli mniej więcej 0/20) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Jedyna co w tej grze nie jest tak masakrycznie badziewne to menu ^^ 1/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 O co w tym chodzi? Głupie, bez sensu, kacz de klałn jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 ok...ok... rozumiem.... 1/5:( no ale trudno od takiego sie zaczyna to jest moja pierwsza gra w ktora mozna zagrac... (gre napisalem od podstaw(dopiero sie ucze:D)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Nie, zapewnieam Cię, że tak się nie zaczyna, nie rób sobie nadziei kolego. 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starhedgehog Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Takie sobie - te kulki za szybko lecą .Nawet na dopałki trudno klikać ,bo szybko znikają .2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Ale Cath The Clown było fajne :) Ale 999-nta gra która różni się od niego tylko grafiką już niekoniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Menu ładniejsze od samej gry! 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Eee, nie jest źle.Troche słabe, ale nie takie złe :) 2+ czyli 2/5 ale to duże 2/5 :D Co do menu: tak jak inni piszą, fajne :).Gra słabsza ale jak na pierwszą to dobrze.Ja go gorzej zaczynałem (mojej pierwszej gry nie wiedzieliście). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Szkoda słów. Pozwolę sobie na cytat... Nie no, następny szajs. Ludzieeee! Przestańcie dawać tu kiepskie, pierwsze gry, plax! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi