my salsa Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Witam Mam zamiar zrobic gre, na podobienstwo thecrims, tylko duzo bardziej rozbudowana mialem to robic z poziomy strony internetowej jak thecrims ale poznalem GM i mysle ze dobrym pomyslem bedzie zrobienie czegos takiego ;) w zwiazq z tym mam kilka pytan sciagnalem gotowca, gdzie moge laczyc sie z serwerem, oraz pobierac dane wiec niema problemu moge zrobic system logowania, ale moze jakies pomysly, jak to najlepiej zrobic :> zeby nikt nie dal rady polamac zabezpieczen no i zeby bylo szybko ;) jeszcze chcialem zapytac czy ktos by sie chcial przylaczyc do mojego projektu :> mile widziane osoby znajace sie na ktoryms z wymienionych ;): PHP, MySQL, GM, no i grafika :> w przyszlosci ( nie predkiej zapewne, o ile wogole ) mam zamiar czerpac finansowe zyski z gry, oczywiscie nie tylko ja, ale rownierz Ci co wspolpracuja zemna ;) ale nic pewnego, moze sie okazac ze to czas stracony ( w pewnym sesnie bo zawsze czegos mozna sie nauczyc po drodze ;) ) i jeszcze jedno pytanie, bo widze moj poprzedni temat odchodzi w niepamiec :P jezeli wywoluje wiadomosc w GM show_messagestr to mam przyciski po lewej stronie popupa, a jak zrobic zeby byly wysrodkowane ? i jak zrobic zeby tekst w popupach byl wysrodkowany ? :> i czy da sie zrobic ze np. czesc tekstu jest pogrubiona a czesc nie ;) pozdrawiam i z gory dzieki za pomoc ps jakby ktos niewiedzial co to the crims to sobie zajrzyjcie tam ;) The Crims Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 22 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2005 Lepiej napisz mini cms niż sam system logowania, a jak nie potrafisz to wes gotowca (tylko nie jp bo zatłuke!). To będzie lepsze rozwiązanie. ps jakby ktos niewiedzial co to the crims to sobie zajrzyjcie tam smile2.gif The Crims Za kogo Ty nas uważasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Lipca 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 My salsa: Zobacz co widnieje wśród linków na stronie głównej gmclan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Lipca 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 www.google.com ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
my salsa Opublikowano 23 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 ps jakby ktos niewiedzial co to the crims to sobie zajrzyjcie tam ;) The Crims <{POST_SNAPBACK}> za kogo was mam? wielu moich znajomych niewie nic o thecrims i uwazasz ze zle o nich przez to mysle ? po prostu nie znaja tej strony ktos napisal zebym zajrzal na strone glowna gm, no ale nic tam nie widze google.com ? nie chodzi mi o system logowania mysql, bo to umiem zrobic, chodzi mi o to zeby wszystko ladnie wspolpracowalo z GM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 RM_HTTP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 heh ja niewiedzialem co to jest the crims . :P noi nie chce mi sie do tego chyba robćgrafy :( nie chce . na początku sobie pomyślałem : Heh fajnie by było :] heh ale puznie j powiedzialem : NIE !! Dlaczego bo robie gre ale morduję sie z programowaniem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 ktos napisal zebym zajrzal na strone glowna gm, no ale nic tam nie widze <{POST_SNAPBACK}> Chodzi o link do the crims. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
my salsa Opublikowano 23 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 hmmm no to zaczynamy rozmawiac o tym ze wiecie o thecrims ;) a nikt nie odpowiedzial mi na to :> : i jeszcze jedno pytanie, bo widze moj poprzedni temat odchodzi w niepamiec jezeli wywoluje wiadomosc w GM show_message_str to mam przyciski po lewej stronie popupa, a jak zrobic zeby byly wysrodkowane ? i jak zrobic zeby tekst w popupach byl wysrodkowany ? :> i czy da sie zrobic ze np. czesc tekstu jest pogrubiona a czesc nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Lipca 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 zamist popupa zrób skrypt draw w ajkimś obiekcie (jakieś 1-5 godzin zabawy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 23 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 Lion: ja np. niewiem co to The Crims, słyszałem o tym, ale i tak niewiem co to jest za gra. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
my salsa Opublikowano 23 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2005 zamist popupa zrób skrypt draw w ajkimś obiekcie (jakieś 1-5 godzin zabawy). <{POST_SNAPBACK}> to ja chyba sobie dam spoqj z wysrodkowywaniem tekstow w popupie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 Vardi: Ja wiem co to za gra, ale nigdy w nią nie grałem ;) Wracając do tematu to zrób swego popa, bedzie o wiele ładniejszy i łatwiejszy do wywoływania i majstrowania w nim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 24 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 @Vardi: To taka gra, że jesteś kryminalistą i możesz okradać różne miejsca, napadać na innych kryminalistów, zarabiać na narkotykach, mieć kluby z narkotykami, możesz zakładać gangi, mieć dziwki itd. A moim zdaniem co do grafiki, to zrobić jak na crimsach: szukać zdjęć w internecie i tyle! Bo raczej chyba chcesz zrobić managera jak Crimsy, a nie zwykłą grę jak GTA. Jak będziesz szukał w internecie, to nie będzie problemu ze zdjęciami i bronii i dziwek ;) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
my salsa Opublikowano 24 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2005 no tak, tylko ze jakis interface musi byc, prawda ? ;) wkoncu musi sie jakos przyjemniej grac :) a pozatym mam zamiar zrobic miasta - mapy gdzie bedzie mozna sie poruszac ale to chyba pozycze sobie od simcity ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karel Opublikowano 14 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2005 ja iwem co to jest te www.thecrims.com bardzo fajna gra ale jak sie gra od 1 edycji to sie nuudzi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 15 Grudnia 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Ma sz szczęście ze temat zamknięto bo należało by ci się ostrzeżenie, za odświeżanie po pół roku tematu i nie wprowadzanie do niego niczego nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi