Tuzin12 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Zrobiłem sobie z nudów przykład strzelania ala Worms. Link : :w00t2: Złap mnie ! :w00t2: Poprawny link : Click :death: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Nie ładuje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Niezłe, ale przydałoby się jeszcze chodzenie. Co do tej siły, nie lepiej rysować część sprite'a zamiast kilku kresek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 @mike_p: ??? @Nobody: Nie chciało mi się robić sprita :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Ładne :) Mi się podoba.Nie mam zastrzeżeń :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 @T: Bo zmieniłeś tylko rozszerzenie z "gmk" na "gm6" ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Słabiutkie. Pociski nie niszczą się poza roomem i brak odstępu pomiędzy strzałami. W aden sposób nie można obejżeć wybuchającego granata, ponieważ po 2 sekundach góra spada poza ekran. Noi mało. @KonradGm: Czyżby jeszcze nie jego przykład? To sugerujesz? Jak tak to jest skończony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Słabiutkie. Pociski nie niszczą się poza roomem i brak odstępu pomiędzy strzałami. W aden sposób nie można obejżeć wybuchającego granata, ponieważ po 2 sekundach góra spada poza ekran. Noi mało. @KonradGm: Czyżby jeszcze nie jego przykład? To sugerujesz? Jak tak to jest skończony. Mi sie wydaje ze Konrad mial na mysli , ze przyklad zrobil w gm7 i zmienil tylko rozszerzenie z gmk na gm6 czy co tam porobil ze nie chodzi zapewne uzytkownikom gm6.1 ;p albo i masz racje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzin12 Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Czyżby jeszcze nie jego przykład? To sugerujesz? Jak tak to jest skończony. To mój przykład ale zapisałem w gm6 , jak nie wierzycie to znajdźcie mi gdzieś taki przykład. Macie tu GMK <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 @All: Lol... @T: Miałem na myśli że masz GM7 i zmieniłeś rozszerzenie z "GMK" na "GM6" za pomocą "zmień nazwę" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi