Luksor Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Siemka potrzebuję grafikę do mojej gry. Chodzi mi o: różne porozwalane budynki, kamienie, drzewa, skrzynie, pudła, ściany, rozwalone stoły, krzesła, kawałki ścian, stłuczone szyby, zniszczone samochody, śmieci różne, poprzewracane jakieś domowe rzeczy, książki, papiery, gazety, kawałki podłogi, rośliny, kable, opony itd. chyba wiecie o co chodzi :P . Od góry, rozmiar taki aby pasował pod gościa o wielkości 45*45. Liczę na was :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Poszukaj na tsukuru, może tam coś znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Poszukaj na tsukuru, może tam coś znajdziesz Nie mogę nic znaleźć :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Zrobiłem Ci palme,jeżeli podoba Ci się taki styl moge coś dorobic,ale nie obiecuje,wszystko zależy czy będe miał czas. Edit: Pala doniczkowa,ale troche podrasowana: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Zrobiłem Ci palme,jeżeli podoba Ci się taki styl moge coś dorobic,ale nie obiecuje,wszystko zależy czy będe miał czas. Dzięki, palma fajna. :thumbsup: Jak będziesz miał czas to możesz zrobić. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Dudek, w jakim programie ty to robisz? I jakim sposobem? Bo efekt jest super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Trzymaj inna palmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Trzymaj inna palmę. Też fajna, thx :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Palmy tak nie wyglądają,to chyba jakaś paproc czy coś;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Palmy tak nie wyglądają,to chyba jakaś paproc czy coś;p Palma: Rozumiem, że wzorowałeś sie na czymś typu: Jak kto woli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Ten krzak miał być w Chrono Swordzie a że wyszedł jakiś taki nieudany to... Credits plz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Ten krzak miał być w Chrono Swordzie a że wyszedł jakiś taki nieudany to... Dzięki. Credits plz. Wszyscy co coś dadzą, będą w credits. Teraz może dawajcie coś innego. Roślin już starczy. :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Snake... Nie wyszedl?! :o Co ty gadasz... Btw. w czym to robisz? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Snake... Nie wyszedl?! :o Co ty gadasz... Btw. w czym to robisz? :) Paint Shop Pro. Nie wiem, te "linie" na środku liści jakieś takie za grube wyszły :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 11 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Może ktoś coś jeszcze zrobi? Bo tylko rośliny mam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxius Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Pudło hehe : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 [img A ja to wlasnie przed chwila w necie (oryginal) znalazlem, prypadkiem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Psichix: On tylko pokazywał na czym się wzorowałem,a nie że to on zrobił tą palmę. Jak byś uważnie przeczytał cały temat to byś wiedział. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Odświeżam ostatni raz. Plis niech ktoś coś narysuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Krzesło?? (połamane i przewrócone...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Róg rozwalonego domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Dzięki wam. Wojzax, mógłbyś mi też narysować taki domek w całości? plis :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 W tej chwili nie, ale może jeszcze dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 W tej chwili nie, ale może jeszcze dzisiaj. Ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 @Crackkk-GM: Twoje grafiki rox ! :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 12 Marca 2008 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 coś takiego? : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Dzięki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Wojzax czy twoim zdaniem tak wygladą twój dom z góry. No ja nie wiem w jakim stylu bedzie ta gra, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Zrobiłem coś takiego: drzewo opona książka auto skały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi