Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Lipca 2005 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Szukam chętnych, do współpracy przy Farmerze Franie w kwesti grafik. Narazie potrzebuję krów i kur, ale niedługo bedziemy też robić roślinki, a ze mnie nie jest najlepszy grafik, bo na paincie moja wiedza się kończy (no jeszcze gradienty w PaintShopPro7). Jeżeli są jacyś chętni, to zgłaszać się, zaszczytne miejsce w creditsach tak wielkiego projektu jak Farmer Fran, to chyba wystarczająco duzo, bo poza moim nazwiskiem narazie nikt tam nie występuje... (no 3 osoby ale to narazie sekret). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Ja jestem chętny!:D Podaj szczegóły co do tych krów i kur, jak mają wyglądać, wielkość itp. To pokaze Ci moje umiejętności :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Ja !! Ja !!! Ja !!! grałem w harvest moona i wiem jak to ma wyglądać :D Ja !! Ja !! moge , moge , moge ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Lipca 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Farmer Fran, to nie harvest moon... No dobra jak są chetni z tego ma powstac krowa. I to rzut izometryczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Okej, ja sie tego podejmę, łatwizna ;p. EDIT: Pliz, oto twój koń po przemalowaniu ;p http://img336.imageshack.us/img336/2729/krowa3vt.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Myślałem że ta gra będzie w 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 20 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2005 Jest robiona w 3D, a co do tego rysunku krowy to chłopcze... lepiej idź spać, chodziło mu o rzut i wielkość tą samą, a nie żebyś z konia zrobił krowe, zresztą chyba to robiłeś w paintcie bo nawet żadnych cieni nie widać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Ekhmmm... ja mógłbym to spokojnie wymodelować, choć nie wyglądało by to najlepeij, ale w 3d, i mógłbyś wprowadzić całkowity obrót kamery oraz jej nachylanie i zbliżanie. Modelowanie w kodzie to prosta sprawa, jednak jesli nie chcesz to nie. Jednak jeśli byś się zdecydował, to mógłbym ci coś wymodelować, jednak jutro jadę na 2 tygodnie i nie będe miał dostępu do internetu. :D Popracuj nad powtórzeniami. Patrysław W tym jednak jedynym wypadku, Patrysławie masz jednak rację. Jednak postaram się popracować nad powtórzeniami . :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhu1111 Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Te krówki powinny byćchyba troche grubsze moge to zrobić ale czy juz potrzebujesz pomocy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 chodziło mu o rzut i wielkość tą samą, a nie żebyś z konia zrobił krowe <{POST_SNAPBACK}> Pisało jak byk że miała być z tego konia krowa ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Dziadek, a gdzie ta twoja zmieniona krowa ma wymiona? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Nie widać, schowane są ;p. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 z tego ma powstac krowa. I to rzut izometryczny... Sam jak wół :] Pisze ze ma z tego powstać krowa, a nie ze macie przerobic to na krowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 tak wyglada moja krowa a tak to wyglada w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Kozacka, tylko ma nogi zdeczka za krótkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 i uszkodzona makówkę (głowę bo może ktoś nie wie). Dlatego szukam grafikow :P Dziadek, ta twoja krowa wyglada jak zebra... poptrz no na moją grafikę dwa posty wyzej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Wystarczy głowę poprawić i będzie spoko :) Spróbuje jak mi sie uda, walnę to tutaj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Mi to raczej konia przypomina a nie krowę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lipca 2005 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 No i jeszcze w tył by się przydała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi