zesio13 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 poszukuje muzyki z mario forever super wiedziałem nikt nie znajdzie ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 A może byś sobie poszukał na stronie, co? LINK Tam nie ma gry "Mario Forever", tylko z prawdziwego Mario. <_< super wiedziałem nikt nie znajdzie ;/ Tutaj było bardzo wulgarne wyrażenie, pokazujące niski poziom kultury użytkownika. Mod i takie słownictwo. :> Beczo Łatwo się wkurzam. Po prostu forum to nie czat. Cenzura też jest zakazana? Z tą cenzurą można było przeczytać "kwa". PS. Wstawiłem sobie warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zesio13 Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 nie czaje oco ci chodzi a na tej stronie ;/;/;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Pliki z muzyką kryją się pod plikami 'ktkm**.dll'. Wystarczy zmienić rozszerzenie na xm/mod i otworzyć np. XMPlay'em. Część z tych modułów znajduje się na www.modules.pl, np.: http://modules.pl/index.php?id=song&song=2048 http://modules.pl/index.php?id=song&song=1601 Poza tym, Jaklub, zesio13 prosi o muzykę z Mario Forever. Nie odsyłaj go do vgmusic, jeśli tego nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zesio13 Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 DZIĘKI !!! OTO CHODZIŁO !! też tak myślałem próbowałem .mp3 na początku ale nic nie szło ... WIELKIE DZIĘKI JESZCZE RAZ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Poza tym, Jaklub, zesio13 prosi o muzykę z Mario Forever. Nie odsyłaj go do vgmusic, jeśli tego nie chce. Wszystkie muzyczki z Mario Forever są wzięte z oryginalnych Mario, poza tym remixem w menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Czyżby? Bee Hunter - Apoplexy Elwood - One fine day Maze - Kaosession Corrosion - Riot-11 Virgill - Interference Ending Wymieniać dalej? Tych muzyczek jakoś nie kojarzę z oryginalnego Mario ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi