Crackkk-GM Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Witajcie, Będę dokańczać Dragon Attack V 0.5 (Będzie dostępna) I potrzebuję: Drzewek od góry romiar: dowolny (chciałbym takie jak w MiniRPG Davida Darka) Trawę (nie ze strony... taką ładną zieloną xD) Jakieś dodatki do Hero... A mianowicie jakaś zbroja nowa fryzura, bronie... (rozmiary takie jakie uważacie za stosowne) itd... Ludek: << musiałem sam rysować xD Baardzo bym chciał, abyście wy to robili :P, czemu?? bo to nie będzie orginalne(tzn. nie będzie tylko moje... bo z tej strony z grafiką nie pamiętam jak to szlo reinest4players.de czy jakoś tak... i tam są ale ja chciałem coś innego) Dodam za to do creadits Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 A czy ten ludek jest rozczłonkowany? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 masz tu bazę postaci z ChaosLanda, rób na jej podstawie - creditsy! ;P PS: żeby nie było - to jest rozłożone na kawałki - musisz se odpowiednio złożyć to w kupę. Po złożeniu prezentuje się mniej więcej tak: http://www.chaosland.yoyo.pl/Graphics/wam.png http://www.chaosland.yoyo.pl/Graphics/damn.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 UP@ ja przez minutę myślałem że on ma takie szerokie bary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 UP@ ja przez minutę myślałem że on ma takie szerokie bary To bardzo mądry jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Zrobiłem ludzia w srebrnej zbroi ;p E: Wiem wiem, hełm wygląda jak czepek ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Co on ma za rękawy? :D i chyba o dłoniach zapomniałeś ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Nie wiem czy zauważyłeś... ale w ludziku cracka nie ma dłoni więc... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 To bardzo mądry jesteś. wiesz po tobie można było się wszystkiego spodziewać więc nie miej do mnie pretensji konrad-GM fajne rękawy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Nie wiem czy zauważyłeś... ale w ludziku cracka nie ma dłoni więc... ;p Oj tam... :P wiesz po tobie można było się wszystkiego spodziewać więc nie miej do mnie pretensji ?? :/ O co ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 @Konrad , wyglada jak jaki duch z tymi rekami ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 @Driger: To jest akurat rycerz w lśniącej zbroi ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 @Driger: To jest akurat rycerz w lśniącej zbroi ;D Wiem , widze wlasnie , lsni az mi oslepilo oczy *.* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Trawka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Nie za jasna troche? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ok jest i ciemniejsza: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Dziax, 4all @Konrad-GM: Fajny ludek, przyda się na maga :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Zrobiłem ludzia w srebrnej zbroi ;p E: Wiem wiem, hełm wygląda jak czepek ;p Jak dla mnie, to taka dziewica/białogłowa, noi oczywiście w czepku. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 hehe, nie weź... widać, że się starał :) @Topic: Może jakieś bronie?? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Jaka wielkość i jakie dokładnie bronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamciog Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 trawa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Rozmiary broni... Hmmm... Chyba 25*25 (rysować na ukos :P o tak \ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Ja może coś narysuje. Dam w edicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Takie coś na szybkości narysowałem,jak chcesz więcej to pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Fajne, przyda się więcej :) Dziax dudek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy0070 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 a może coś takiego : to z jakieś strony może z tsukuru nie wiem nie pamiętam. @down no to może się nawet na paincie namęczyć i sobie przerobić jak mu się tylko będzie podobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Baardzo bym chciał, abyście wy to robili tongue2.gif, czemu?? bo to nie będzie orginalne(tzn. nie będzie tylko moje... bo z tej strony z grafiką nie pamiętam jak to szlo reinest4players.de czy jakoś tak... i tam są ale ja chciałem coś innego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi