Osiem Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 http://encyclopediadramatica.com/No_girls_on_the_internet ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Edit: OMG Dziab to dziewczyna. Dlatego taki pusty był ten user. Rozumiem, że wolisz chłopców (: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 No to widzę że się nie rozumiemy. @(SPAM)TOPIC: Ludzie patrzcie jak wy potraficie offtopy strzelać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Edit: OMG Dziab to dziewczyna. Dlatego taki pusty był ten user. Założe się że 90% postów napisała w Valhalli spamiąc a 10% w ogóle nie napisała! jestem pusta, świetnie. : ) spamiąc? : * nazywaj to jak chcesz. 10% moich postów pojawiło się samo, serio. (Komentarz wywnioskowany na bazie obserwacji (pseudo)EMO-Siostry) nie rozumiem. EDIT2: Dziewczyna + Internet = sami wiecie co :boxed: nie wiem(y). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 nie wiem(y). Dziabku "kotku" lub może Mappecie (patrząc na avka) wymień mi chociaż jedną dziewczynę prócz ciebie (:P) która nie jest emo/neo i ma internet. Chodzi mi o: Paszczury internetowe Dzieci neo Dzieci naszej-klasy Dzieci Bravo z internetem Dzieci GG Dzieci Emo I inne tego typu ****** ******** panoszące się po internecie słabej płci. Co do twojej pustoty to myślałem że jesteś (literówa) gmclan-boyem ale jest na odwrót i mam nadzieje że jesteś w pełni kształtną kobietą :D Przepraszam za tę prowokację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 EDIT2: Dziewczyna + Internet = sami wiecie co Sprostowanie: głupia dziewczyna + internet = katastrofa, a Dziab chyba nigdzie nie pokazała, że jest głupia (jak moja kuzynka - jej pies jest od niej mądrzejszy). @Dziab: To info zwaliło mnie z nóg, bo kiedyś gdy oglądałem Maję, to sądziłem, że to prawdziwa polska kreskówka, a tu zonk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Ja znam kilka. Nie będę wymieniał, bo i tak nie znasz, ale wierz mi, są normalne dziewczyny w internecie. A patrząc na dzieciarnie jak hmm, ty, niektóre przedstawicielki płci pięknej mogą się zastanawiać tak samo, ale w drugą stronę :3 I znowu będzie, że jestem pieprzonym Don Juanem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziab Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Dziabku "kotku" lub może Mappecie (patrząc na avka) wymień mi chociaż jedną dziewczynę prócz ciebie ( :P ) która nie jest emo/neo i ma internet. Chodzi mi o: Paszczury internetowe Dzieci neo Dzieci naszej-klasy Dzieci Bravo z internetem Dzieci GG Dzieci Emo I inne tego typu ****** ******** panoszące się po internecie słabej płci. To, że w Twoim otoczeniu nikogo takiego nie zaobserwowałeś nie oznacza, że nie istnieje. Nie przyjaźnię się z pokemonami, tró imoukami czy innymi śmieciami. Moi znajomi nie należą raczej do żadnej z wymienionych przez Ciebie grup, więc mogę Ci wymienić mnóstwo. Poza tym, tylko dziewczyna może być dzieckiem neostardy? Pierwsze słyszę. Co do twojej pustoty to myślałem że jestem gmclan-boyem ale jest na odwrót i mam nadzieje że jesteś w pełni kształtną kobietą :D wybacz, ale znowu Cię nie zrozumiałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Sądzę, że ktoś tu zapomniał, że ten temat był o jakichś kreskówkach, a nie jakiejś internetowej wojnie płci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Chodzi mi o: Paszczury internetowe Dzieci neo Dzieci naszej-klasy Dzieci Bravo z internetem Dzieci GG Dzieci Emo zapomniałeś dodać: -Dzieci pokroju Compi Pzdr! Teraz się dziwimy że wchodzi taki niewyżyty seksualnie nastolatek i szydzi z dziewczyn na forum bo w "realu" nie ma żadnej i go nie lubią :> EDIT: mały bonusik -usunięto- Najpierw jej jeździ a na gg się podlizuje ; ] i kto tu jest pusty? Autor tych wiadomości nie wyraził zgodę na publikację jego prywatnej korespondencji. Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Kto lubi mięsożernego Krecika z (skąd on był? Czechosłowacja?). Albo tego misia co klapniętę uszko miał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 jest jeszcze kilka typów dzieci, jak na przykład normalne dzieci. Ja się do nich zaliczam. wybacz, ale znowu Cię nie zrozumiałam. Jemu chodziło, że twoje kształty są bardzo dobre. Co do kreskówek to jin jan joł, dexter brenda i pan wiskers ed,edd, eddy i chyba tyle, bo teraz to na bajki czasu nie ma :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Zapomniałem dopisać dzieci a'la Nikas co bulwersuje się jak ktoś rozmawia z jego dziewczyną. Oglądaliście Magi-Nation? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 bajki Bajka - krótki utwór literacki, wierszowany lub pisany prozą, żartobliwy, zawierający morał (pouczenie) >=O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Nie no sorry,ale to nie ja tworzę wrzuty roku 2009 ;) UWAGAUWAGA! "waginę to ma twoja stara" nie no,z tym to wywaliłeś na maksa ;) [btw. nie było słowa wagina tylko inne,ale propa za nie dostał warna bo to niby jest wyrażenie ;x) No moja ma waginę, a co ma twoja? :D Nie no sorry ale zakończmy już ten temat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Skończcie już tę żenadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Kto lubi mięsożernego Krecika z (skąd on był? Czechosłowacja?). Albo tego misia co klapniętę uszko miał :P Masz na myśli Push-upka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Masz na myśli Push-upka? Nie ten Miś Uszatek czy jakoś tak. Kiedyś na jedynce leciał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 28 Lutego 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Teraz to to leci w Japonii, czy w innych Indochinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 The Simpsons i South Park Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Topic nieaktywny od ponad miesiąca, ale co tam :) Oglądaliście Magi-Nation? Ja tak. Przemawia do mnie i to nie jest jedna z tych kreskówek pokroju Ben10 (nawet dobre, ale styl superbohatera i jego siostry z którą się wyzywa i która jest od niego lepsza w większości rzeczy, przejadł się). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Samurai Jack - jedyna którą tak naprawdę lubiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobiu Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 pan zkarpetka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snkkrk Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Tsubasa Generał Daimos Zorro W królestwie kalendarza Czarodziejki z księżyca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Bleach... ooo tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 EDIT: sry nie ten temat xd jezu nie tu edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi