Luksor Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 To nie przerobiony przykład! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 w końcu jest dozwolone używanie przykładów i to jest imo nie fair ;/ powinno być to dozwolone na pewnych warunkach a nie, że przykład który chcesz wykorzystać jest przykładem całej gry xD ( mówie ogólnie nie chodzi mi o Luksora bo nie widziałem przykładu tetrisa ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 to czemu nazwy obiektow, i sprite-ow sie powtazaja jak w przykladzie z 64digits.com? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 to czemu nazwy obiektow, i sprite-ow sie powtazaja jak w przykladzie z 64digits.com? :twisted: O co chodzi? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 gdzie to się oddaje,gdzie jest ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 @murdalow https://gmclan.org/index.php?liga24&act...tails&zm=48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Na razie tylko ja oddałem grę. :) śpieszcie się 2,5h :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 ahhh ja chciałem robić ale teraz już na bank nie zdążę a akurat temat mi pasował xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 @UP, spokojnie... spokojnie... Powycinanie zbednych elementow z przykladu nie powinno zajac nikomu wiecej jak 30 min, no moze 1 godzine... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 tylko co to za przyjemność nawet jakbyś wygrał :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 spytaj sie Luksora :thumbsup: at last, zaladowne, przysiagam na czerwona i niebieska pastylke i ma kochana siekiere ze nie kozystalem za zadnego przykladu, dlatego tez w grze znajduja sie pewne niedociagniecia strzalki lewo/prawo-przesuwanie koca strzalki gora/dol -zmiana kolorow miejscami spacja - spusc kloca 3 kolory obok siebie powoduja wyparowanie takiego samego koloru w najblizszym otoczeniu !!uwaga oczy bola!! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Dodałem swojego Tetrisa. To zwykły Tetris, nie żadna głupia układanka, która do prawdziwego ruskiego Tetrisa ma tyle, że klocki spadają. Muzyka z Super Tetris 3. Idea z trzy-częściowymi blokami została porzucona. http://www.gmclan.org/index.php?liga24&...load&zm=105 Gra to dowód, że umiem zrobić Tetrisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Jak ściągałem grę Jakluba to spodziewałem się jakiejś sympatycznej gierki i się nie zawiodłem xD Narazie głos byłby na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 a ja właśnie się dziś przekonałem,że nie potrafię tetrisa zrobić :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 AAAA!! Jak wysylalem to bylo 34 po, ale zanim sie wyslalo to 35 juz bylo, i mi nie przyjelo ;o Czy ktos z odpowiednimi uprawnieniami moglby recznie dodac gre? Byloby milo... quetris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Dodałem No ja też. _^_ Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi