Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Marca 2008 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Start tury: 05.03.08 - 20:35 Temat: Tetris Czas: 48h Uwagi: Gra nie musi być dokładnym klonem pierwszego tetrisa, może zawierać nowe Tetramino, w innych kształtach, odbywać sie w innym kierunki etc. Ważne, aby układać spadające klocki tak aby konkretna kombinacja (pełen rządek, lub te same kolory) powodowały ich usunięcie i zdobycie punktów. http://pl.wikipedia.org/wiki/Tetris Do dzieła! P.S. Wyjątkowo turę ogłaszam ja :P I niechże Ci to Bóg w dzieciach wynagrodzi. ;D Maximal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Mam pytanie, czy można skorzystać z przykładu tetrisa :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 7. Nie można korzystać z gotowych silników (z przykładów owszem), czy też po prostu plagiatować - złamanie tego punktu wiąże się z utratą wszystkich punktów i wyrzuceniem z ligi. Btw. zastanawiam się czy nie zrobić dwóch ekstra tur, bo mam dwie praktycznie nowe gry w które nie gram i można by je oddać jako nagrody :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 może się skusze na to,zobaczę,gdybym wygrał coś to pewnie przekaże komuś gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 zalezy jakie gry ;P PS. no ze akurat teraz, kiedy jeszcze sa MATURY!! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 PsichiX nie narzekaj, ja miałem wczoraj próbną z polaka, dzisiaj z Angola (na którą nie zdążyłem) i egzamin zawodowy (napisałem go w 30 minut :P), a jutro mam z matmy maturkę. Po powrocie ze szkoły od razu siadam i pracuję nad moją stroną of coz :P Co do gier to Worms Forts Obleżenie i Trainz Classics :P Zobaczymy najpierw ile tetrisów będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 i ile z nich to beda przykady ze zmieniona grafika :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 O to uznajmy, że wygrałem i poproszę Wormsy :) A z tetrisem pomyślę, teraz za bardzo nie mam jak bo mam sporo zadania :P Jutro najwyżej, chociaż też nie wiem kiedy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Nie, za tą turę nagród nie ma :P Poza punktami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 E tam, można zrobić raz wyjątek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 a każdy może stworzyć grę i wygrać czy tylko z ligi24??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 każdy, pamiętaj aby w dziale ligi potem ją wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Można użyć muzyki/dzwięków z internetu albo z GMa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Kurna, od czego jest regulamin: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4334 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Kurde jaki temat _^_ Nie chce mi sie robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Nie no, taki temat, a ja dopiero zobaczylem ;/ Jak cos machne w 4h to moze dam, ale znajac moje tempo pracy i poziom lenistwa to nic z tego nie bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Jak nikt nie odda to zobaczę czy da się przedłużyć do jutra :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 I niechże Ci to Bóg w dzieciach wynagrodzi. ;D Maximal To szło: Niech ci Bóg to wynagrodzi mnogim potomstwem(tak gościu powiedział do babki z angoli, gdy mu wstawiła 5 z aktywaności). Jak nikt nie odda to zobaczę czy da się przedłużyć do jutra tongue2.gif Przydałoby się. Bo zaraz idę na angielski i się nie wyrobię raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Ja chyba się wyrobie, jeszcze tylko dostroić sterowanie, posprawdzać błędy i zrobić menu oraz panel z wynikiem. Powinienem skończyć do 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Może się wyrobię, ale będę musiał zrobić klona, w którym klocki będą się składać nie z 4, a z 3 segmentów z powodu braku czasu. Można zerżnąć pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Kurde, zacząłem to zrobić, ale dzisiaj nie skończę. Akurat najgorszy czas wybrałeś na turę :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Administratorzy Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 + 24 godziny Do piątku do 20:35. https://gmclan.org/index.php?liga24&act...tails&zm=48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 No możnaby coś fajnego zrobić :) Zaraz pomyślę - jak wpadnę na ryginalny pomysł to zrobię... bo nie mam zamiaru robić zwykłedo tetrisa :P PS: > połowa userów dała w ankiecie, że umie. A jakoś nie robią xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 ja wczoraj robiłem na to ale nie mam skończone a dzisiaj pewnie nie oddałbym jej a jutro to nie wiem,śmieszne to moje trochę takie krwawe klocki,parodia jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driger Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 No możnaby coś fajnego zrobić :) Zaraz pomyślę - jak wpadnę na ryginalny pomysł to zrobię... bo nie mam zamiaru robić zwykłedo tetrisa :P PS: > połowa userów dała w ankiecie, że umie. A jakoś nie robią xD Jak sam napisales w ankiecie ze jest trudniejszy niz sie wydaje . Tak wiec trzeba troche czasu , a nie wszyscy go maja albo poswiecaja na konkursy bez nagrod =P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 hmm...chyba coś wyskrobię,ale nie wiem...porzuciłem wszystkie swoje projekty narazie i nic mi się niechce,nawet niechcieć mi się niechce! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Może coś zrobię, w końcu głosowałem w ankiecie na "tak". :) Fajnie że przedłużyłeś gnysek. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Ja tu szaleje, zeby sie wyrobic w terminie, a ty przedluzasz czas. Nieladnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Oddałem już moją grę, testujcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 @UP: fajnie przerobiony przyklad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi