Pablo-GM Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam! W tym temacie dajemy do zobaczenia sobie nasze zwierzeta :) Ja zaczne moj krolik : https://gmclan.org/uploader/2522/SA400901.jpg Na policzku ma rope kroliki czesto to maja (powstaje to w wyniku chorych zebow) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Aaaa! Wampir! Ma czerwone oczy! Żart... ale ja królików nie lubię zbytnio. Za chwilę zarzucę swym kociakiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ekhm wypraszam sobie moj krolik ma imie ...:PP Jest to Elwis :) Czerwone oczy to przez aparat on ma czarne oczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ładna wykładzina. A, to nie ten temat. A więc królik jak królik :P Nie wiem czemu ale zawsze widzę białe króliki. Nie ma innego koloru? A ja nie mam zwierzątka. Kot zginął a tylko go miałem. No i jeszcze bardzo dawno pies, ale to było tak dawno, że nawet nie pamiętam jaka rasa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Nie mam zwierzaka xD Ale mam rybki(złote oO) 8-) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Pablooo ale słodki ten twój króliczek :D :D Ja aktualnie nie mam zwierzaka moje 2 papugi zdechły pół roku temu :< Nie mam zwierzaka xD Ale mam rybki(złote oO) 8-) xD AA rybki to nie zwierze :D ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Webzir to jest dywan :) Mam jeszcze 2 psy : Haski i owczarek niemiecki zaraz dam fotki chyba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 http://img338.imageshack.us/my.php?image=zwierzaab8.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 @Cora Wind: taaa rybki to zwierzaki... moze jeszcze dzikie i z sierscia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 ja mam kota który ma dużo kolorów zaraz dam fotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 No a czym są ryby? Roślinami? Mam jeszcze 2 psy : Haski i owczarek niemiecki zaraz dam fotki chyba smile2.gif Szkoda, że nie wiesz jak się pisze husky. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 http://img338.imageshack.us/my.php?image=zwierzaab8.jpg Mike czy to bylo jakies zebranie ?XD Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 @PabloooGM: Ale mi różnica. Wykładzina i dywan ;x @mike_p: Nie lubię takich psów, z tego co wiem trzeba je czesać, a po za tym straszliwie gubią swą sierść. A mam pewne uczulenie na nią :) Po za tym - fajna mina kotka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Akurat wszystkie się zebrały to zrobiłem fotę ;P @UP Nie gubią za bardzo, a w każdym razie nie aż tak jak koty. Czesać trzeba oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Psotka XD Imię tak jest dobrane, że odzwierciedla jego, tzn. jej zachowanie (trzy kwiatki spadły z parapetu, podrapała tapetę w przedpokoju i skoczyła na żyrandol) Teraz na topie są czerwone spinacze! Tylko ja i mój ogon. Pyszczek Only me and my cat Leń śmierdzący! Ostatnio była na dworze... ach ten marzec ;] PS. Sory za jakość, ale jpg i robienie zdjęć z bliska nie idzie w parze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 No a czym są ryby? Roślinami? xD ___________________ a nikt tu nie ma papug :< ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Teraz na topie są czerwone spinacze![/img] Co ty odwalasz :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Co ty odwalasz Sorki, zawsze mi się myli z :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Teraz na topie są czerwone spinacze![/img] Chyba tego kota troche to bolalo :/ Ale i tak fajny kot :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Matthew, jaki on podobny do mojego! Tylko był trochę ciemniejszy, ale bardzo podobny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Chyba tego kota troche to bolalo :/ Nieee... boli go tylko wtedy gdy mu się przyczepi spinacz na łapę albo ogon... Ale i tak fajny kot Thx. Ma bardzo duże oczy i to mi się w nim podoba :D Matthew, jaki on podobny do mojego! Tylko był trochę ciemniejszy, ale bardzo podobny. A może to ten sam? XD BTW. Wszystkie tego typu koty są podobne :P owczarek niemiecki Moja ulubiona rasa psa! Dawaj zdjęcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Ja mam 2 psy (owczarek niemiecki i jamnik) i tchórzofretkę :P Ale zdjęć chwilowo nie posiadam, jak będę miał, to dam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Mój kotek :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Kotek z Twojego starego avatara był fajniejszy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Owczarek niemiecki : https://gmclan.org/uploader/2522/SA400902.jpg https://gmclan.org/uploader/2522/SA400905.jpg https://gmclan.org/uploader/2522/SA400908.jpg Haski : https://gmclan.org/uploader/2522/SA400909.jpg https://gmclan.org/uploader/2522/SA400910.jpg Owczarek to Sonia :) Haski to Kaya :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Kotek z Twojego starego avatara był fajniejszy. :P Który? Bo już pełno kotów miałem w avatarze :D Zapomniałem dodać, że mój kot wabi się Maciek. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Psotka XD Imię tak jest dobrane, że odzwierciedla jego, tzn. jej zachowanie (trzy kwiatki spadły z parapetu, podrapała tapetę w przedpokoju i skoczyła na żyrandol) Teraz na topie są czerwone spinacze! Tylko ja i mój ogon. Pyszczek Only me and my cat Leń śmierdzący! Ostatnio była na dworze... ach ten marzec ;] PS. Sory za jakość, ale jpg i robienie zdjęć z bliska nie idzie w parze... Tylko trzy? Z moim kotem 2 razy na tydzień jakiś kwiatek leci. Nie wspominając o tym, że gasi i zapala światła, przestawia radio na radio maryja(kilka razy xD), drapie i gryzie jak cholibka, robi walljumpy i walleruny, budzi ludzi w nocy skacząc im na twarz, ale i tak najlepszy numer, to to, że raz kiedy chciała ucieć skoczyła z balkonu z 3 piętra na chodnik(spoko, tylko złamana miednica). Może zarzucę fotką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Maciek!? A Mój Piwo Bartek Ja ze zwierzaków mam tylko swojego starego ale nie dysponuje fotką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 budzi ludzi w nocy skacząc im na twarz No właśnie, o tym zapomniałem :D Dobrze, że tylko rodzicom biega po twarzy... Mnie tylko raz tak załatwił, że gdy zasypiałem patrzyłem się na niego, on na mnie, a gdy zamknąłem oczy, to podbiegł i mnie drapnął. Nie wspomnę o bliznach na szyi, dłoniach i twarzy po tym, jak włączyłem obok niego odkurzacz trzymajac go za sierść. Myślałem, że oszalał O_o! XD Aaa... miałem jeszcze dwa chomiki: jeden po prostu zdechł w klatce, a drugi... no nieważne, powiem tylko, że znalazłem czyjeś futerko pod łóżkiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 @Cora Wind: taaa rybki to zwierzaki... moze jeszcze dzikie i z sierscia?? A jakbyś miał legwana zielonego to też byś nie miał zwierzecia, bo nie ma futra? Dałbym zdjęcia mojego gekona i traszki, ale nie posiadam na tyle dobrego aparatu, by robić wtarczająco dobre zdjęcia małych obiektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi